Rob

Als particulier zou ik oppassen met bestellen. Indien je een product besteld en deze voldoet niet aan je verwachtingen dan kan je het terugsturen. MAAR indien de afmetingen (net) buiten de standaard... Als particulier zou ik oppassen met bestellen. Indien je een product besteld en deze voldoet niet aan je verwachtingen dan kan je het terugsturen. MAAR indien de afmetingen (net) buiten de standaard maten van de vervoersbedrijven vallen (DHL, UPS etc) dan heb je pech als particulier. Het is nl niet mogelijk om te retourneren en dhr Vincent van de webshop laat het je verder uitzoeken. Staat ergens in de voorwaarden. Hij was dus niet bereid om een retourticket aan te maken. Gelukkig heb ik het, met hoge uitzondering, via mijn werkgever kunnen terugsturen. Voor de rest is het wel netjes afgehandeld qua terugbetaling omdat hij dat verplicht is.

Reactie Cortenstaaltuinproducten.com:

Klant heeft ontvangen wat hij heeft besteld, maar vond het product te groot. Kan gebeuren, er is aangegeven dat het product binnen de wettelijke termijn teruggestuurd kan worden. Klant is hierbij... Klant heeft ontvangen wat hij heeft besteld, maar vond het product te groot. Kan gebeuren, er is aangegeven dat het product binnen de wettelijke termijn teruggestuurd kan worden. Klant is hierbij zelf verantwoordelijk voor het retour van zijn aankoop, dit staat zeer duidelijk omschreven in onze AV. Wij hebben het artikel in goede orde terug ontvangen en klant heeft het aankoopbedrag vervolgens binnen 2 dagen teruggestort gekregen. N.B. klant verwachtte dat wij zijn retour gratis zouden komen ophalen, helaas is dit niet mogelijk en dit wordt ook nergens vermeld.

Nb

Goede prijs. Snel geleverd

tarras francis

Vijver mooi op tijd geleverd ,alleen jammer dat de levering onverwachts was. gelukkig een buurman met heftruck die zich kon vrijmaken .

Van Kempen bouwadvies

Goede ervaring en levering

Derk Van schoorl

Prima bedrijf

Bart Geusens

Alles digitaal en correct verlopen. Snelle en vriendelijke levering.

J

Levering maar deels, slechte communicatie

Reactie Cortenstaaltuinproducten.com:

Klant is continue per e-mail op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. De levering heeft bovendien volledig plaatsgevonden. Vanwege een interne logistieke afweging bij onze... Klant is continue per e-mail op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. De levering heeft bovendien volledig plaatsgevonden. Vanwege een interne logistieke afweging bij onze transporteur heeft de levering op 2 momenten plaatsgevonden. Wij betreuren het uiteraard dat het transport als gevolg hiervan enkele dagen langer heeft geduurd dan gebruikelijk.

Jose

Snelle correcte levering