Superfijne samenwerking. Komen na wat beloven met een geweldig resultaat
Reactie Cooler Media:
Goed verwachtingen en project managen is een van onze belangrijkste USP's. Leuk om dat zo terug te krijgen. Hartelijk dank!
Goede eindresultaten (prijs/kwaliteit verhouding goed)
Creatief
Flexibel
Komen afspraken na
Vertrouwen is goed maar afspraken nakomen is beter! Bedankt voor de mooie review.
Bedankt! We werken al jaren zeer fijn samen en zien uit naar de toekomst!
Proberen zich goed in te leven in het verhaal.
Thanks! We zijn blij dat we jullie mogen helpen om mensen steeds beter te informeren over Hypotheken. Je woont toch om te leven ;)!
Bedankt voor je feedback! Onze creatieve baarden zijn niet altijd even goed in spelling. Ze kijken vooral naar het design, de emotie en heel veel Star Wars… We gaan extra checks inbouwen om dit...
Cooler Media is een uitstekend bedrijf, dat snel een kwalitatief goed product levert. Zij kwamen met creatieve ideeën en oplossingen en reageerden vrijwel direct wanneer er vragen waren. Wij zijn...
Bedankt voor de geweldige samenwerking en review!
Met veel plezier samen gewerkt aan een serie van 3 filmpjes. Af en toe nog wat zoeken naar het meest efficiente proces en hoeveelheid benodigde feedback momenten, maar overall erg tevreden over de...
Leuk bedrijf! Van eerste contact tot levering van het eind product leuk contact gehad met de mensen van coolermedia. Het zijn leuke, frisse jongens die écht wat kunnen!
Bedankt voor de lovende woorden en de fijne samenwerking!
Ondanks een krappe deadline en een bulk aan informatie vanuit onze kant hebben ze een super resultaat opgeleverd!
Bedankt voor je review en de goede samenwerking. We zien jullie graag terug om van deze 8 een 10 te maken!
Kernwoorden die de samenwerking met Cooler Media voor mij typeren zijn:
Open, transparant, goed luisteren, expertise, creatief, energiek, behulpzaam en een goede vertaalslag maken.
Bedankt voor jullie geweldige review!