Fijne samenwerking!
Ik heb Coolermedia ervaren als een zeer betrouwbare partij waarbij het samenwerken heel goed maar vooral snel en zorgvuldig.
Reactie Cooler Media:
Bedankt voor de fijne samenwerking en de mooie review!
Bedankt voor de fijne samenwerking en de mooie review!
Tevreden over het resultaat, komen hun afspraken na, snel schakelen.
Bedankt voor de mooie review en veel succes met het rondsturen!
Jong en deskundig, luisteren goed en leren snel.
Opmerkingen worden vlot opgepakt en verwerkt.
Heel erg bedankt voor de lovende woorden. We werken graag weer met je samen!
Onwijs tevreden met het eindresultaat! Goede service, creativiteit en dat alles binnen de gestelde doorlooptijden! Fijne samenwerking en niets meer dan complimenten voor het eindresultaat! Chapeau!
Bedankt voor je positieve reactie! Heel veel succes met je nieuwe website en de video. Het was een leuke samenwerking en we zien je graag weer terug!
Erg snel schakelen wat erg prettig werkt, erg flexibel.
Op een hele prettige manier hebben we samen met het team van Coolermedia een animatie gemaakt. De jongens van Coolermedia combineren professionaliteit op een hele goede manier met een prettige...
Bedankt Heiko, we hebben met plezier voor jullie gewerkt!
Fijn bedrijf om mee samen te werken! Duidelijke en snelle communicatie en werkwijze. Hebben een mooi project opgeleverd wat perfect paste bij ons ideeƫn.
Het is een jong flexibel, dynamisch en creatief bedrijf met een professionele insteek en kwaliteitsniveau
Creatief en mooi eindproduct, goed service!
Zeer professioneel, snel en betreffende het concept, leven ze zich goed in.
Prijs kwaliteitsverhouding : zeer acceptabel.