9.6/10
9.6/10

M. de Meester

Master animaties

Cooler Media heeft een aantal prachtige uitleg animaties voor ons gemaakt. I.c.m. met hun zeer kundige YouTube video-marketing boeken we goede resultaten.

Marcel

Beoordeling

beoordeling

8DAYS

Uitstekende service!

Met welke vraag ik ook bij Cooler Media binnenstap, er is altijd een concreet en passend advies ongeacht Video, SEO & Usability. Vaak komen uit creatieve sparsessies de meest briljante oplossingen... Met welke vraag ik ook bij Cooler Media binnenstap, er is altijd een concreet en passend advies ongeacht Video, SEO & Usability. Vaak komen uit creatieve sparsessies de meest briljante oplossingen mét resultaat.

Uitstekende service!

Jan

Snel & goed

Hadden snel even wat designs nodig, binnen twee dagen was alles afgeleverd. Snel en prima kwaliteit.

Roxanne Snijders BrandLoyalty

Professionele excellentie

Cooler Media heeft een zeer professionele werkwijze en levert kwalitatief hoogwaardige producten. Hun flexibele houding zorgt ervoor dat je snel met ze kunt schakelen en geeft je als klant echt het... Cooler Media heeft een zeer professionele werkwijze en levert kwalitatief hoogwaardige producten. Hun flexibele houding zorgt ervoor dat je snel met ze kunt schakelen en geeft je als klant echt het gevoel ’koning’ te zijn.

Bart

Conversie knaller!

Uit eigen ervaring mag ik mededelen dat Cooler Media haar beloften waarmaakt. Na plaatsen van de video op onze site zagen we steeds meer verkopen binnenkomen. Top!