8.2/10
8.2/10

Service bij ruilen

Monique Vereycken

Duidelijke bestelling .
Knap ingepakt tot ik de kartonnen doos openmaakte.Eén stoelparasol stuk ;waarschijnlijk door er de tweede mee in te duwen
Direct kapotte parasol teruggestuurd...
Duidelijke bestelling .
Direct kapotte parasol teruggestuurd (zaterdag 15 sept )en tot op heden nog geen nieuwe terug ontvangen .
Mail geschreven en men beloofde me zo snel mogelijk een andere parasol te sturen plus verzendingskosten terug te betalen .Dat was dus wel top in orde .Nu afwachten maar .....

vond het prima in orde ,jammer van kapotte parasol

ja toch best alles nog eens na kijken vooraleer in te pakken en te verzenden
Inpak was nochtans in orde .
Kartonnen ronde doos helemaal omwonden met plakband .

Webshop functioneerde niet, liep vast bij betalen. Daarop contact opgenomen met de klantenservice, tot op heden geen reactie mogen ontvangen. Een dag later een nieuwe poging gedaan en uiteindelijk... Webshop functioneerde niet, liep vast bij betalen. Daarop contact opgenomen met de klantenservice, tot op heden geen reactie mogen ontvangen. Een dag later een nieuwe poging gedaan en uiteindelijk een ski-jas kunnen bestellen

Snelle levering, redelijk veel in assortiment.

Reactie klantenservice, website looks

Prima, alleen jammer dat retourverzendkosten voor eigen rekening komen. Had ik even eerder op moeten letten...

ik vond het retourformulier onhandig en onduidelijk welk nummer je nu in moest vullen. Jullie spreken van factuur/order/bestelnummer en van klantnummer, maar op de factuur staat een factuurnummer én... ik vond het retourformulier onhandig en onduidelijk welk nummer je nu in moest vullen. Jullie spreken van factuur/order/bestelnummer en van klantnummer, maar op de factuur staat een factuurnummer én een bestelnummer en geen klantnummer. Via mail gevraagd, krijg ik antwoord dat alleen bestelnummer goed / genoeg is. Zet dat dan ook op retourformulier.

Elly

De eerste kennismaking via webshop en zeker niet de laatste. Ik ga ‘live’ naar Best de volgende keer!

No nonsense info. Je krijgt wat je ziet en leest! Top.

Hilde Meulman

Goed product en vlotte levering. Heel erg tevreden

Kwaliteit

Tot nu toe geen

Kees

Tenson jas gekocht. Vooraf gebeld betreffende de aankoop. Was nog opvoorraad. Toen betaald maar na een dag kreeg ik te horen dat hij niet leverbaar was. Wel netjes een kredit factuur gekregen. Dis... Tenson jas gekocht. Vooraf gebeld betreffende de aankoop. Was nog opvoorraad. Toen betaald maar na een dag kreeg ik te horen dat hij niet leverbaar was. Wel netjes een kredit factuur gekregen. Dis was mijn eerste aankoop bij Coppens en dus geen succes!

Nee weet niet

Snelle service en goed product.

Retour kan beter

W. Pelster

Betreft een afstandsbediening van een Truma- mover.