8.2/10
8.2/10

Vanwege een staking verytraagde levering

P. Deley

Goed bedrijf

Controleer of alles in de af te leven doos aanwezig is 😩. Ik miste wat RVS boutjes. JAMMER

Snel

Bestelling vlot geleverd. Helaas van bikini topje en broekje verschillende maat gestuurd .(waarschijnlijk door een klant verwisseld) netjes excuus en een gratis retourzending geregeld toen juiste... Bestelling vlot geleverd. Helaas van bikini topje en broekje verschillende maat gestuurd .(waarschijnlijk door een klant verwisseld) netjes excuus en een gratis retourzending geregeld toen juiste maat niet meer voorradig was. Vriendelijk te woord gestaan en afgesproken bericht per mail kwam ook vlot. Goede prijs.

Pieter Meijer

(Bewerkt)

Op 20 juni een jas besteld. Deze jas was te klein dus heb ik die op 22 juni teruggestuurd met het verzoek de jas om te ruilen voor een grotere maat.
Het is nu 26 juni en ik heb nog geen...
Het is nu 26 juni en ik heb nog geen bericht van u mogen ontvangen. Ik kan deze feedback nog niet afhandelen, omdat ik geen ervaring heb omtrent uw service en afwikkeling. Ik vul dus voorlopig de laagste score in omdat ik dit bericht niet kan verzenden.
Pieter Meijer factuurnummer/1200018208
John Lee Hookerstraat 12
4337WN Middelburg

Gratis levering, snelheid en goede aftersilesy

Patricia

Nadat de zending kapot aangekomen was direct contact opgenomen met Coppens, kreeg dezelfde dag een post label toegestuurd en pakket gratis retour gestuurd. Na 2 dagen nieuw pakket onbeschadigd... Nadat de zending kapot aangekomen was direct contact opgenomen met Coppens, kreeg dezelfde dag een post label toegestuurd en pakket gratis retour gestuurd. Na 2 dagen nieuw pakket onbeschadigd thuis geleverd TOP service

Klant gerichte service

Geen, perfect zo

Uitstekende service. Iets geruild en prima geholpen .

J schonis

Snelle levering. Inferieure kwaliteit van het produkt. ( fietshoes)

snelle levering

kwaliteit van het product is ver onder de maat. Reeds na enkele uren gebruik is de fietshoes totaal uitgescheurd.

BJ

Gemakkelijke bestelling en vlotte levering.

Tevreden met alles maar .... foutief product geleverd.
Na contactname wel een oplossing gevonden.