8.2/10
8.2/10

Lizzy

Zeer goede ervaring, snelle bevestiging en bezorging. Kon zelf bezorgmoment kiezen, zelfs in de avonduren. Zeer tevreden klant.

Levert voor zeer voordelige prijs.

Rosseel Erik

Voor ons is dat een uitstekend en correct bedrijf

Beste ,
Beste ,
Onze bestelling is niet verlopen zoals gewenst onze zakluifel is nog altijd niet aangekomen , maar daar kunnen jullie blijkbaar ook niets aan doen .Hierbij onze welgemeende dank aan Loes Tops voor de zeer vriendelijke hulp zodat ze er toch voor zal zorgen dat we met onze luifel vrijdag kunnen op reis vertrekken . Volgens ons is dat TOP service .vriendelijke groeten Erik Rosseel

Sven

Op zoek naar een luifel en op de site gevonden wat we zochten.

Mooi product met snelle levering!

Geen.

Fred Smits

Snelle levering maar slechte retour service
Andere online specialisten berekenen geen kosten en is retour sturen eenvoudig. Bij u omslachtig dus een reden voor ons niet meer te bestellen

Niet opgevallen

Makkelijker retour systeem maken en zonder kosten

peter

prijs

Aankoop is niet gelukt. Product bleek in de winkel verkocht voor de web-order werd ingepakt. Slechte service. Dit hoort voor openingstijd uit de winkel gehaald te worden of op andere wijze voorkomen.

Zorgen dat producten besteld via web-order erna niet in winkel verkocht worden, waardoor we klant achter het net vist.

Top verpakt goed geleverd

Neen

Neen

Heb besteld maar was niet invoorraad. Kreeg gelijk het geld teruggestort met excuses. Prima vertrouwd bedrijf.

Snel en klantvriendelijk.

Gilles Ensink

Prima klant gericht bedrijf

Communicatie

Webshop niet geheel foutloos

Top levering en goede prijs

Goede prijs