8.2/10
8.2/10

Goed en betrouwbaar

De leversnelheid

Kan nu niets over zeggen

Of de disselhoezen naar tevredenheid werken tijdens mijn rit met de caravan is nog niet vast te stellen. Ga volgende week op pad, dan weet ik of ze heel blijven.

Goed verpakt.

Zeer goed

Perfecte levering en informatiie

Snelle service.

1x een kleine bestelling gedasn. En dat ging goed.

Nvt

Nvt

Zeer positieve ervaring. De site werkt goed, dus je kunt makkelijk bestellen. De productomschrijving is uitgebreid. De levering was snel en correct. De prijzen zijn aantrekkelijk. De gratis... Zeer positieve ervaring. De site werkt goed, dus je kunt makkelijk bestellen. De productomschrijving is uitgebreid. De levering was snel en correct. De prijzen zijn aantrekkelijk. De gratis verzending bij een gering bestelbedrag vind ik als een groot voordeel.

De uitgebreide productomschrijving en het feit dat je bij een gering bedrag al gratis verzending hebt vind ik positief.

Buiten seizoen ski helm besteld op website nog beschikbaar maar in winkel weigerde "te gaan zoeken" in het magazijn. noodgedwongen alsnog via website 2 exemplaren besteld en daarna 1 exemplaar... Buiten seizoen ski helm besteld op website nog beschikbaar maar in winkel weigerde "te gaan zoeken" in het magazijn. noodgedwongen alsnog via website 2 exemplaren besteld en daarna 1 exemplaar weer zelf teruggebracht naar winkel. klantvriendelijkheid laat te wensen over.

snelle terugbetalingen na retournering

weinig bereidheid om mee te denken met klant

Snelle verzend service
alleen jammer dat op de site niet de juiste maat stond van grondkleed
en op de verpakking van een kleed die ik gekocht had wel
en daar door ik niet de...
Snelle verzend service
alleen jammer dat op de site niet de juiste maat stond van grondkleed
en op de verpakking van een kleed die ik gekocht had wel
en daar door ik niet de juiste maat kon kopen.

snelle levering

maten van grond kleden die op een verpakking staan ook echt tekoop bij webshop
anders deze maten verwijderen of anders een notitie van maken dat niet alle maten tekoop zijn

Klaas

Positief

Goede webside.
Snel geleverd, Koningsdag zat ertussen, maar dat kon Coppens Rekreatie niet helpen.