8.2/10
8.2/10

Heel goede after service toen bleek dat er een defect zat in het product bij aflevering, er werd diezelfde dag nog een vervangend product verzonden.

Mieke

Ik kende het bedrijf niet, heb het bij toeval gevonden omdat ik op zoek was naar goede wandelschoenen. Bij toeval was er nog één paar met precies de goede maat in de outletshop voor de helft van de... Ik kende het bedrijf niet, heb het bij toeval gevonden omdat ik op zoek was naar goede wandelschoenen. Bij toeval was er nog één paar met precies de goede maat in de outletshop voor de helft van de prijs. Heb deze shop nu in mijn favorieten staan.

De geus

Je bent een nummer hier zodra je je caravan betaald heb zien ze je niet staan. We werken ons rot en brengen daar ons geld maar hoe onbeschoft t afgewikkeld wordt als je m komt halen.... bizar!! Hier... Je bent een nummer hier zodra je je caravan betaald heb zien ze je niet staan. We werken ons rot en brengen daar ons geld maar hoe onbeschoft t afgewikkeld wordt als je m komt halen.... bizar!! Hier komen wij nooit meer!

Goed genoeg

Voldoet aan de verwachtingen

Zaterdag bestellen en woensdag binnen is niet marktconform qua snelheid van leveren.

Goed.

nee

je kan voorkeurvakjes aanklikken, maar dit lukte niet allen tegelijk, het moest telkens weer geladen worden. Dit vond ik lang duren.

Seppenwoolde

Wij hebben van jullie niet de goede maat van de paalpunten gekregen. Jullie zeiden binnenmaats 19 mm, maar bij ontvangst bleek dat de buiten maat. Nu wilde ik het terug sturen, maar de porto is... Wij hebben van jullie niet de goede maat van de paalpunten gekregen. Jullie zeiden binnenmaats 19 mm, maar bij ontvangst bleek dat de buiten maat. Nu wilde ik het terug sturen, maar de porto is bijna 3x zo duur als de punten zelf.
Dus dat is geen optie.
Wij willen graag ons geld van de paal punten terug. De scheerlijnen zijn prima.

De klanten beter informeren. Zeker als het om maten gaat

Gratis thuisbezorgen

nee

Goed!

Zeer snelle en vlotte levering

Bij het bestellen van het product hebben we even problemen gehad met het invullen van het adres.