8.2/10
8.2/10

?

?

Jur

Positief, duidelijke en goede communicatie. Levering volgens afspraak.

Meijer

De door mij bestelde jas was op voorraad tijdens de bestelling.
Een dag later werd ik gebeld dat de jas in tussen in de winkel was verkocht???
Ik wacht nu al een week op mijn geld. De door mij bestelde jas was op voorraad tijdens de bestelling.
Een dag later werd ik gebeld dat de jas in tussen in de winkel was verkocht???
Ik wacht nu al een week op mijn geld.
Gewoon slecht.

Prijzen zijn heel goed

Verkocht is verkocht

Goede snelle service

Snelle levering en goede service

Robert

Ski jas gekocht

Goedkoop en snelle levering

Touw

Goede ervaring in de winkel , maar nu ook voor het eerst via de website besteld.
Deze is gebruikvriendelijk en duidelijk.

Naar aanleiding van het product zoeken op google kwam ik op uw website direct bij het product.
Daarna direct de bestelling uitgezet en na de betaling krijg ik netjes de eerste leveringsdata woensdag te zien.
De bestelling deed ik in het weekend van de carnaval , maar omdat je direct rechtstreeks naar het product ging, had ik niet de homepage gezien dat jullie pas de bestellingen op woensdag gingen verwerken. Bij deze klopte de leverdag niet. Gelukkig maakte dit voor mij niet uit, maar als tip pas dit aan indien mogelijk vr.groet dhr Touw

Groot

Grappig dat jullie willen dat ik al een beoordeling ga invullen terwijl ik nog niks binnen heb

snelheid

Geen verstuur naar Polen:)