8.2/10
8.2/10

Bert

Oorspronkelijk geleverde skijas had productiefoutje. Meteen en kosteloos geruild door Coppens. Inmiddels was prijs gedaald en ook dat verschil vergoed verkregen. Top service !

Uitstekende en snelle service.

Martin Delies

Helemaal niets mis mee. Jas gisteren besteld en vandaag gekregen

Niels wassing

Slecht, bestelling was ineens na 3 dagen uitverkocht

Myrthe van Huijgevoort

Het heeft niet zo zeer veel met de website zelf te maken, maar meer met de klantvriendelijkheid van de klantenservice. Ik had wat achtergrond informatie nodig van een hele oude caravan wat ik zelf... Het heeft niet zo zeer veel met de website zelf te maken, maar meer met de klantvriendelijkheid van de klantenservice. Ik had wat achtergrond informatie nodig van een hele oude caravan wat ik zelf nergens kon vinden. Daarom ging ik dealers af om het hen te vragen, maar niemand wilde me helpen met mijn probleem. Deze dames hebben echt moeite voor me gedaan en behandelde me heel persoonlijk wat erg fijn was! Uit eindelijk hebben ze mijn probleem opgelost zonder dat ze daar zelf wat aan hebben gehad. Echt top service! Nogmaals bedankt :).

Mark Meijer

Slecht

Ik heb besteld en er is (te laat) uitgeleverd. Blijkt dat ik een andere skihelp krijg die veel te klein is. Tot overmaat van ramp moet ik zelf naar de winkel rijden om om te ruilen. Nog erger wordt... Ik heb besteld en er is (te laat) uitgeleverd. Blijkt dat ik een andere skihelp krijg die veel te klein is. Tot overmaat van ramp moet ik zelf naar de winkel rijden om om te ruilen. Nog erger wordt het als ik niet direct mijn geld terugkrijg omdat het twee gescheiden processen zijn. Wat ons betreft lopen de operationele en financiële processen dus niet. Een goede wegpropositie gaat of staat met directe kwaliteit en met name service.

Duidelijke website

Goede objectomschrijving

Snelheid van levering

Cynthia Heeres

Snelle levering, heel netjes verpakt.

Goede en snelle klantenservice.

Ik moest mijn bestelling in 2 delen doen, anders moest ik 20 euro verzendkosten betalen (Campingmeubilair).
Apart waren de verzendkosten gratis. Op website staat dat verzenden boven de 50 euro gratis is behalve voor movers en luifels. Dit had ik niet besteld, maar moest in eerste instantie toch 20 euro verzendkosten betalen. Dit was een beetje omslachtig

De vries

Op de website stond: woensdag bezorgd. Alleen spullen zijn niet gekomen. Nu een week later nog steeds niet. Op track and trace van PostNL staat aangegeven dat het pakket nog in behandeling genomen... Op de website stond: woensdag bezorgd. Alleen spullen zijn niet gekomen. Nu een week later nog steeds niet. Op track and trace van PostNL staat aangegeven dat het pakket nog in behandeling genomen moet worden. Allemaal mysterieus dus

Prima website. Leuk aanbod

Bezorg de bestelde spullen

Middelkoop

Zelfde als vergelijkbare websites.

Als je het product ziet, direct laten zien welke maten nog aanwezig zijn