8.2/10
8.2/10

Joris Wielandt

Een goede eerste indruk is van levensbelang de dag van vandaag. Dit was hier wel het geval, jammer dat jullie met Postnl samenwerken, misschien kan dit in de toekomst nog verbeterd worden (zie tips)

Correcte afhandeling van dit order. Een eerste bestelling is altijd de belangrijkste om een eerste indruk te verwerven

Stop met Postnl. Telkens ik een pakket moet ontvangen dat geleverd wordt door Postnl. wordt het ofwel op het verkeerde adres geleverd (tot wel 20 huizen verder). of zoals deze keer een mail dat ze... Stop met Postnl. Telkens ik een pakket moet ontvangen dat geleverd wordt door Postnl. wordt het ofwel op het verkeerde adres geleverd (tot wel 20 huizen verder). of zoals deze keer een mail dat ze langs geweest zijn, maar niemand thuis was, en dat ik het mag afhalen in het afhaalpunt. Dit terwijl ik die dag geen seconde mijn huis heb verlaten. (zonder een briefje in de bus dat ze "langs zouden geweest zijn".)
Daar kunnen jullie natuurlijk niet aan doen, want van jullie deel van de bestelling ben ik WEL tevreden.

Goede kwaliteit en snelle levering!!!

Goede afhandeling

Prima!

Nee prima

Bijzonder goede ervaring!

Omdat ik het verkeerde artikel geleverd kreeg, moest ik bellen met het bedrijf. Vanaf telefoniste tot aan de persoon die ik nodig had, werd ik bijzonder klantvriendelijk te woord gestaan. Voor mijn... Omdat ik het verkeerde artikel geleverd kreeg, moest ik bellen met het bedrijf. Vanaf telefoniste tot aan de persoon die ik nodig had, werd ik bijzonder klantvriendelijk te woord gestaan. Voor mijn retourbestelling kreeg ik keurig een adreslabel gemaild zodat ik zonder portokosten kon retourneren. Op advies van Patrick heb ik mijn bestelling opnieuw gedaan en het goede artikel was de volgende ochtend binnen. Het te storneren bedrag, voor de retourbestelling, stond binnen 4 dagen op mijn rekening. Voelde mij als klant zeer serieus genomen. Er werd direct oplossingsgericht te werk gegaan.

X

Verzendkosten bij terug sturen van pakket zijn hoog hierdoor zal ik eerder bij andere webshops kijken die dit niet hebben

Van Loosen

Duidelijke website met grote keuze. Goede service.

Scherpe aanbiedingen snelle levering

Prijstechnisch goedkoper dan andere aanbieders.

ten Barge

Alles goed. Top elke keer weer.

Bestelde en geleverde producten precies zoals op de website beschreven en een snelle levering. Top. Kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld aannemen.

Ga zo door.

Bestelling is keurig verpakt afgeleverd.

Goede site
volop bestelgemak

goede service
goede prijsstelling

retourzendingen moeten gratis worden aangeboden in de toekomst