8.2/10
8.2/10

Erik Busscher

Prima ervaring, volgens afspraak geleverd, zaterdag besteld, woensdag geleverd, niet heel snel maar dit was vooraf duidelijk en ik had geen haast.

goede scherpe prijs.

wellicht de afleverkosten verwerken in de prijs. Los vermeld geeft bij mij altijd een apart gevoel.

Inge

Was heel goed voor een eerste kennismaking met het bedrijf.

Goede uitleg over de producten, Kwaliteit.

Mogelijkheid zoeken om de retourzending gratis te maken. Zoals andere bedrijven dit kunnen aanbieden aan de klanten. Weinig uitleg over retour

Maaike

Product besteld en betaald. Vervolgens kreeg ik een in mijn ogen verdachte mail met bijlage. Geen duidelijke afzender, ik wist dus niet meteen dat het om dit bedrijf ging. Een bedrijfsnaam in het... Product besteld en betaald. Vervolgens kreeg ik een in mijn ogen verdachte mail met bijlage. Geen duidelijke afzender, ik wist dus niet meteen dat het om dit bedrijf ging. Een bedrijfsnaam in het e-mailadres of onderwerp zou handig zijn. Een logo in de mail ook. in de mail werd geschreven over een bestelling die ik had gedaan en die ze zouden terugsturen omdat het product ineens niet leverbaar meer was.
Ikmvind het allemaal wat verdacht maar na een dag of drie stond mijn geld weer op mijn rekening.

Snel en effectief

Niet alle producten stonden vermeld op de website, terwijl die wel in de winkel waren

Freya

Tip: Ik zag op jullie website het nummer 0499.. enz. Dit is eigenlijk een Belgisch gsm-nummer.toen ik dit belde nam een boze man op die het beu is vragen te krijgen over campers...
Misschien...
Misschien kunnen jullie best het landnummer 0031 altijd communiceren!
Verder alles dik ok!

Klantvriendelijk

Norbert

Via internet gevonden.

Goed geholpen toen ik via internet vroeg of de verzendkosten niet berekend konden worden bij een uitgave die €0,02 te weinig was voor gratis verzending.