8.2/10
8.2/10

Internetbestelling

Vanaf 50 euro gratis verzendkosten is prima . Maar de broek kostte 49.99.....
Maak er dan 50 euro van

Het pakket was door Post-NL op een verkeerd adres afgeleverd, Post-NL was niet bereid dit probleem op te lossen. De medewerker van Coppens Recreatie was in deze situatie erg behulpzaam en hield me... Het pakket was door Post-NL op een verkeerd adres afgeleverd, Post-NL was niet bereid dit probleem op te lossen. De medewerker van Coppens Recreatie was in deze situatie erg behulpzaam en hield me op de hoogte van de gang van zaken. Dit vond ik erg aangenaam, zeer goede service!

Zeer goede service!

geen tips

Evert

Vlotte en correcte afhandeling cq levering

D Schuurman

Internet

Al 10 jaar klant

Ton

Prima service goed geholpen

Nee prima zo

Zeer tevreden met mijn donzen jas , zit heerlijk en was snel bezorgt. Ga zeker nog meer bij jullie bestellen kortom geen klachten.

Uitstekende ervaring.

e-mail voor meer informatie over het product dat ik evt. wilde bestellen werd snel beantwoord.

Daniel de Kraker

Bij het on-line bestellen bleek de prijsweergave van het artikel tegenstrijdig. De prijs van het uitgekozen was hoger dan de website aangaf. De lagere prijs bleek alleen op één artikel uit de serie... Bij het on-line bestellen bleek de prijsweergave van het artikel tegenstrijdig. De prijs van het uitgekozen was hoger dan de website aangaf. De lagere prijs bleek alleen op één artikel uit de serie te slaan. Een opmerking hierover met de verkoop-medewerker werd niet gehonoreerd in een aanpassing en bij een later bezoek op de site is er ook geen correctie doorgevoerd.

Zie bovenstaande opmerkingen bij ervaring met het bedrijf

Marc Gommers

Prima service en levering, ook het niet meer in voorraad zijnde artikel werd snel gemeld en restitutie werd correct uitgevoerd.

Stock steeds up to date houden

M.J.N van Beurden

Het is prima verlopen besteld via internet en met tweedagen was de tent binnen