8.2/10
8.2/10

A.M. Stam

Eerst telefonisch contact gehad. Dit was zo goed en vriendelijk dat we besloten hebben bij u de aankoop te den.

Het was gewoon goed.

zijn er niet.

Jac van Leuken

Bestelling is vlot en keurig verwerkt. Complimenten

karin

Had snel gevonden wat ik wilde hebben, je kan aangeven wanneer je het in huis wil hebben, dat had ik aangegeven en alles was keurig oprijd, snelle service

nee

nee

Uitstekend

Beste Producten ook echtnop voorraad en de volgende dag geleverd.

Goede ervaring

Positief! Een online aankoop zoals je het verwacht.

Vooral tevreden met het gebruikte webshop systeem. Je kan je pakket laten bezorgen bij een lokaal postafhaalpunt. Wat mij betreft een zeer onderschatte maar zeer waardevolle functie. Ook de... Vooral tevreden met het gebruikte webshop systeem. Je kan je pakket laten bezorgen bij een lokaal postafhaalpunt. Wat mij betreft een zeer onderschatte maar zeer waardevolle functie. Ook de berichten tijdens het levertraject waren netjes.

Ervaring is goed.

F

Besteld, bevestiging gekregen, pakket in goede orde ontvangen. Goede ervaring.

nvt

nvt

evert kamphuis

Slechte ervaring !!!!
Heb maandag op de website een mengkraan besteld prima geregeld en betaald.
Slechte ervaring !!!!
Heb maandag op de website een mengkraan besteld prima geregeld en betaald.
Kijk ik dinsdagavond op de mail zie ik tot mijn verbazing dat de kraan niet op voorraad is en het geld terug gestort wordt.
Waarom is de website niet op orde en waarom zo'n late reactie.

geen product

zie boven

Henk Alferink

Nadat ik gebeld had bleek bestelde voortent niet meer leverbaar. Wel in andere kleur. Afgezien van verdere levering omdat men verzuimd had mij hiervan op de hoogte te stellen. Ondanks excuses kom ik... Nadat ik gebeld had bleek bestelde voortent niet meer leverbaar. Wel in andere kleur. Afgezien van verdere levering omdat men verzuimd had mij hiervan op de hoogte te stellen. Ondanks excuses kom ik hier nooit meer voor wat voor aankoop dan ook. Reden bovenstaande maar ook dat 2e gelijktijdig bestelde artikel niet is/ werd geleverd. Geld aankopen werd teruggestort.

Geen, kom hier nooit meer terug.

Zie eerdere opmerkingen.