8.2/10
8.2/10

De Groot

Bedrijf is prima. Maar door de samenwerking met DPD een drama bezorging. Ik zit nog te wachten op mijn bestelling. ?

goede prijs en goed website

Geen DPD BEZORGING!!!

Klunder

Service naar klanten toe moet veel beter. Via een mail die ik gestuurd had werd gezegd dat wij op de hoogte gehouden zouden worden. Niet gebeurd. En toen het geleverd werd bleek het de verkeerde... Service naar klanten toe moet veel beter. Via een mail die ik gestuurd had werd gezegd dat wij op de hoogte gehouden zouden worden. Niet gebeurd. En toen het geleverd werd bleek het de verkeerde maat te zijn. Ruim 18 min telefonisch in de wacht gestaan en vervolgens opgehangen en telefonisch contact gehad met isabella en probleem binnen 4min opgelost.

Sneller de telefoon aannemen. Bij ons is het ook tijd kost geld. Weer 18 belminuten verloren door jullie.

Zeer snelle levering! Erg tevreden.

Zeer snelle levering!!

Goed. Alles volgen afspraak.

Beloofd binnen 3 tot 5 werkdagen te leveren . Maar dat is niet gebeurt slechte zaak .

Nee alleen slechte

Doe wat je beloofd

Paola

Goed overleg gehad met een verkoper , goed ingelicht en super geholpen.
Gisteren de tent proef opgezet. mooie tent. Gaan hem pas maart 2018 gebruiken maar dat komt vast goed

Snelle bereikbaarheid, snelle levering

Bestelling geplaatst via de website kreeg ik bij de afronding pas te zien dat het bestelde drie dagen later geleverd zou worden en wel tussen 9 en 18 uur. Ik zou dus een hele dag thuis moeten... Bestelling geplaatst via de website kreeg ik bij de afronding pas te zien dat het bestelde drie dagen later geleverd zou worden en wel tussen 9 en 18 uur. Ik zou dus een hele dag thuis moeten blijven om het pakje in ontvangst te nemen en heb dit dan ook gedaan echter tevergeefs. De volgende dag, nadat het product afgeleverd had moeten worden, kreeg ik via de mail te horen dat het onderdeel niet op voorraad was terwijl dit op de website wel zou zijn. De leverancier zou een week later komen en mij werd beloofd het bestelde dan per direct te versturen. Ik wacht nog steeds!

Product nog niet ontvangen!!

Vandaag besteld, voor een bepaalde tijd, morgen in huis zou, zoals bij veel internetwinkel, zeker een verbeterpunt zijn. Verder zou het track & tracé systeem gebruikt moeten worden zodat de klant... Vandaag besteld, voor een bepaalde tijd, morgen in huis zou, zoals bij veel internetwinkel, zeker een verbeterpunt zijn. Verder zou het track & tracé systeem gebruikt moeten worden zodat de klant bij benadering kan weten hoe laat deze het pakje kan verwachten en niet, zoals in mijn geval, een hele dag thuis hoeft te blijven.

Hendriks

Keurig en correct

Doen wat ze zeggen

Goede service
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon
Correcte levering
Prima kwaliteit kleding

Goede website, fijn bedrijf!

Netjes, goed geleverd!