Zeer goed eerst verkeerd bestelt maar even naar toe gebeld was geen probleem werd direct geannuleerd en goede besteld
Bedrijf is prima. Maar door de samenwerking met DPD een drama bezorging. Ik zit nog te wachten op mijn bestelling. ?
goede prijs en goed website
Geen DPD BEZORGING!!!
Slecht
mijn artikel was al niet meer leverbaar tijdens mijn bestelling en daar ben ik zelf achteraan gegaan!
We werden telefonisch goed en netjes te woord gestaan.
Duidelijke info over de aanschaf van de voortent en de bijproducten. In ons geval betrof dat de luifel.
Wij vonden het overzicht wat wij in de "winkelwagen" hadden niet duidelijk. Wij hebben via Internet besteld. Ook verdwenen de producten weer uit onze winkelwagen. We moesten goed kijken of het...
snelle levertijd
nee
Op tijd geleverd en goede service echter kleinr beechadiging Bo-camp amelle tafel 108x73cm
Klant vriendelijk en cooperatief voor nabestelling
Wacht op reactie mbt beschadiging tafel
Prima winkel, kom hier graag
mooi product voor goede prijs gekocht
Geen mail ontvangen dat mijn bestelling klaar lag. Na een mailtje van mijn kant hoorde ik dat het klaarlag. Toen ik het kwam halen werd er wat in de kast gekeken, en oh ja.. daar lag het. Zonder...
Duidelijke site en snelle levering
Duidelijke site en snelle levering
Als er een bestelling is gedaan zou het fijn zijn als jullie een bevestigingsmail sturen naar de klant
Gewoon, wat je mag verwachten
X
X