8.2/10
8.2/10

Kampeerspullen besteld

Hans schrijver

Zeer goed eerst verkeerd bestelt maar even naar toe gebeld was geen probleem werd direct geannuleerd en goede besteld

De Groot

Bedrijf is prima. Maar door de samenwerking met DPD een drama bezorging. Ik zit nog te wachten op mijn bestelling. ?

goede prijs en goed website

Geen DPD BEZORGING!!!

Slecht

mijn artikel was al niet meer leverbaar tijdens mijn bestelling en daar ben ik zelf achteraan gegaan!

We werden telefonisch goed en netjes te woord gestaan.

Duidelijke info over de aanschaf van de voortent en de bijproducten. In ons geval betrof dat de luifel.

Wij vonden het overzicht wat wij in de "winkelwagen" hadden niet duidelijk. Wij hebben via Internet besteld. Ook verdwenen de producten weer uit onze winkelwagen. We moesten goed kijken of het... Wij vonden het overzicht wat wij in de "winkelwagen" hadden niet duidelijk. Wij hebben via Internet besteld. Ook verdwenen de producten weer uit onze winkelwagen. We moesten goed kijken of het uiteindelijk klopte.

snelle levertijd

nee

Kees van zijtveld

Op tijd geleverd en goede service echter kleinr beechadiging Bo-camp amelle tafel 108x73cm

Klant vriendelijk en cooperatief voor nabestelling

Wacht op reactie mbt beschadiging tafel

Bianca

Prima winkel, kom hier graag

mooi product voor goede prijs gekocht

Geen mail ontvangen dat mijn bestelling klaar lag. Na een mailtje van mijn kant hoorde ik dat het klaarlag. Toen ik het kwam halen werd er wat in de kast gekeken, en oh ja.. daar lag het. Zonder... Geen mail ontvangen dat mijn bestelling klaar lag. Na een mailtje van mijn kant hoorde ik dat het klaarlag. Toen ik het kwam halen werd er wat in de kast gekeken, en oh ja.. daar lag het. Zonder bewijs o.i.d meegekregen. De winkel heeft eigenlijk geen bewijs dat ik het opgehaald heb, want ik heb nergens hoeven tekenen voor ontvangst.
Deze procedure kan wel professioneler vind ik ;-)

J. Beuker

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Als er een bestelling is gedaan zou het fijn zijn als jullie een bevestigingsmail sturen naar de klant

Gewoon, wat je mag verwachten

X

X