8.2/10
8.2/10

HTW

Prima bedrijf, met prima service! Aanbevelenswaardig!

Top

Elly van Duinkerken

Na een bestelling is mijn betaling via Ideal Stichting Derdengelden Buckaroo..!! niet opgemerkt/ wel bevestiging van eigen bank/...dus géén verzending /kreeg daarom ook geen
track en trace...
track en trace code.! Zelf..! contact opgenomen /er was geen betaling ontvangen.../even later telefoontje van Coppens...bij navraag bleek toch mijn betaling binnengekomen/ interne fout. Daarna mijn bestelling ontvangen.

Toen de fout was ontdekt, wél per omgaande teruggebeld...!

N.v.t.

Top bedrijf, bestelling was snel binnen. Op de site stond dat het product was uitverkocht, toch binnen twee dagen binnen. Keurig ingepakt in noppenfolie. Wij zijn erg blij met onze bestelling.

Ga zo door

C.H. de Vries

Ondanks verkeerde levering, snel en plezierig opgelost

goede klantenservice

Goede en snelle levering

koelt naar wens

maakt te veel lawaai

Daarbij werd mij verteld dat de mover voorradig was, en ik via de webshop moest bestellen. Ik heb een mover besteld, waarbij ik van tevoren gebeld heb om te checken of deze op voorraad is.
Na bestelling te hebben geplaatst, en de betaling te hebben gedaan, kreeg ik een mail, dat de mover toch niet voorradig is, en de levering later gebeurt.
Ik heb een afspraak met een klant gemaakt om de mover te monteren, wat nu waarschijnlijk niet op deze datum kan gebeuren. dit vind ikm zeer spijtig.

Geen sterke punten tot nu toe

Betere informatie als ik hier over telefonisch informeer

Evdb

Top