8.2/10
8.2/10

Ineke van Wijhe

Twee droogcarroussels besteld. Snelle levering, maar ik heb volgens mij in eerste instantie de doos met afval ontvangen. Er zaten er 2 los in en een plastic verpakking. Bij de ene carroussel miste... Twee droogcarroussels besteld. Snelle levering, maar ik heb volgens mij in eerste instantie de doos met afval ontvangen. Er zaten er 2 los in en een plastic verpakking. Bij de ene carroussel miste ik 4 knijpers en bij de 2e maar liefst 14. Gebeld en het is keurig opgelost. De volgende dag had ik 2 nieuwen in huis waar niets aan mankeerde.

Klacht over bestelling is keurig en snel opgelost. Op de site stond het artikel er in een andere kleur op, maar dat is ondertussen ook aangepast.

Misschien de bestelling controleren voordat hij verstuurd wordt.

J. Nooijen

Hebben een camper gekocht met garantie waarvan de koelkast in storing valt. Zijn hier 3 keer mee terug geweest voordat de klacht serieus genomen werd. Het zou aan de printplaat liggen en die is... Hebben een camper gekocht met garantie waarvan de koelkast in storing valt. Zijn hier 3 keer mee terug geweest voordat de klacht serieus genomen werd. Het zou aan de printplaat liggen en die is besteld?? Wachten hier nu al anderhalve week op. Dit is dus onze vakantie. Als Coppens sneller had gereageerd waren we nu anderhalve week onderweg. Voor ons...Dag vakantie en Dag Coppens.

Als een klant met een klacht komt meteen serieus nemen. Klanten komen niet 3 x met dezelfde klacht omdat ze anders niets te doen hebben. Dit kost klanten hun vakantie.

Wandelbroek gekocht

snelle levering

H. Buise

Mooie collectie voor een goede prijs!

Prima, snelle levering

Thierry van Wijland

Snelle levering maar geen nieuw product ontvangen.

Levering snel

Geen producten leveren waarvan de doos al open is geweest en deze met plankband weer is dichtgeplakt. Lichte gebruikssporen op het product. Geen handleiding aanwezig. Helemaal niets aanwezig over... Geen producten leveren waarvan de doos al open is geweest en deze met plankband weer is dichtgeplakt. Lichte gebruikssporen op het product. Geen handleiding aanwezig. Helemaal niets aanwezig over hoe het product moet worden aangesloten. Duidelijk uit de doos geweest.

Gemengd positief. Ik was op zoek naar voortent. Heb tijdens het winkelen de gewenste tent niet gevonden. Toen ik thuiskwam op internet gezocht naar het gewenste model en blijkt dat bij Coppens deze... Gemengd positief. Ik was op zoek naar voortent. Heb tijdens het winkelen de gewenste tent niet gevonden. Toen ik thuiskwam op internet gezocht naar het gewenste model en blijkt dat bij Coppens deze tent op 3 dagen leverbaar was en interessant van prijs en gelukkig gratis geleverd. Heb de bestelling geplaatst, deze kwam zeer snel toe (zelfs naar België). Spijtig was er geen opvolging van de bestelling mogelijk. Ik kon enkel zien dat bestelling geplaatst was, tracking van de levering was niet mogelijk. Is dit misschien omdat tent rechtstreeks door leverancier geleverd werd ?

goede prijs en snelle levering

- Tracking van levering mogelijk maken, dit geeft beter gevoel voor webshop kopers.
- in de winkel duidelijker aangeven dat ook andere maten en opstellingen van tenten mogelijk zijn. We zochten naar een reistent (Dorema Magnum 390) en vonden op het gelijkvloers de grote voortenten en in de shop op de 1ste verdieping slechts een heel kleine hoeveelheid reistenten waardoor het niet duidelijk was of er nog andere beschikbaar waren.

Charlesde Voijs

Foute bestelling ontvangen, maar prima opgelost. Bestelde artikel werd meteen opgestuurd en verkeerd ontvangen artikel kon ik gratis terug sturen.

Service is prima

Aparte winkels, waardoor je apart moet bestellen, eerst bellen hoe, dit eerst via afhalen in winkel en dan apart als opmerking dat dit verzonden moest worden, erg omslachtig.

Uithol

Prima onderneming met aardige werknemers

snelle online service.

op het moment niet.

In principe goed, nav een telefoontje wanneer de levering afgeleverd werd, wordt er snel gehandeld.

nee

Als je belt in je drukt bijv. voortenten in (omdat ik die nodig had). Moet je heel lang wachten, 1e keer bijna 10 minuten heb toen opgehangen. Toen ik de Webshop indrukte kreeg ik snel iemand aan... Als je belt in je drukt bijv. voortenten in (omdat ik die nodig had). Moet je heel lang wachten, 1e keer bijna 10 minuten heb toen opgehangen. Toen ik de Webshop indrukte kreeg ik snel iemand aan de lijn.