8.2/10
8.2/10

Ik dacht een lichtblauw Jack maat M te bestellen en ik kreeg een donkerblauw Jack maat L. Helaas. En dan moet ik ook nog zelf de retourkosten betalen! Nou ja!

Retourkosten voor de klant is zeer klantonvriendelijk

egbert

Met deze aankoop ben ik netjes op weg geholpen en ben tot een´´goede´´ aankoop gekomen.

Web site ziet er netjes verzorgd uit. En laat zien waar je om vraagt.

Ik zag pas later dat er wat meer alternatieven waren voor mijn aankoop.Ik heb nog gezocht om dit aantepassen maar dat kon ik niet vinden.Wijzing doorvoeren voordat er met de bestelling is begonnen.

J.H.M. Vrolijk

Geheel conform website info

Gevraagd om de levering na 7 mrt.
Werd binnen 2 dagen geleverd.
Gevraagd om de levering na 7 mrt.
Werd binnen 2 dagen geleverd.
Klantvriendelijkheid en after sales moet worden ingevuld terwijl ik daar geen gebruik van maak. Oplossen door nvt te kunnen kiezen.

Helaas geen goede ervaring. Tot 3 x aan toe niet de juiste ski-helm opgestuurd gekregen. Eerst twee defecte en als derde keer een maat te klein. Gezien de aankomende ski-vakantie besloten om geld... Helaas geen goede ervaring. Tot 3 x aan toe niet de juiste ski-helm opgestuurd gekregen. Eerst twee defecte en als derde keer een maat te klein. Gezien de aankomende ski-vakantie besloten om geld terug te vragen en mat spoed een nieuwe helm kopen. Jammer.

Afhandeling van de service afdeling is toch goed gegaan.

Eerst testen of een product goed is en nacontrole voordat iets opgestuurd wordt.

Neppelenbroek

Prima service vooraf, maar ik baal er ontzettend van dat ik de retourkosten zelf moet betalen. €6,95 is dan ook meteen behoorlijk veel. Om deze reden zal ik nooit meer wat via jullie site... Prima service vooraf, maar ik baal er ontzettend van dat ik de retourkosten zelf moet betalen. €6,95 is dan ook meteen behoorlijk veel. Om deze reden zal ik nooit meer wat via jullie site bestellen. Bovendien heb ik dezelfde jas €30,00 goedkoper gevonden via de Wehkamp.

Snelle levering.

Geen retourkosten, grote bron van ergernis.

Goede omschrijving van de artikelen op de website, snelle levering

Zie boven

Sommige foto' s van de artikelen ( ik keek naar ski helmen) waren niet helemaal duidelijk.

Opnieuw goede ervaring...alleen 2 foute stiksels op rug?. In winkel hadden we het niet gekocht gehad. Vervelend op terug te sturen plus 15 euro zendkost te betalen.

Gratis retourkost ook vr belgie toekennen

Ton

Een ski jas via de webshop gekocht. Omdat bleek dat de jas veel kleiner uitviel dan gedacht (normaal maat 48, uiteindelijk maat 52 gekocht), contact gehad met de klantenservice. Zeer goede uitleg... Een ski jas via de webshop gekocht. Omdat bleek dat de jas veel kleiner uitviel dan gedacht (normaal maat 48, uiteindelijk maat 52 gekocht), contact gehad met de klantenservice. Zeer goede uitleg en advies gekregen. Dame was zeer vriendelijk. Afwikkeling zeer goed en vlot verlopen. Top service!

Prima ervaring

Alles was goed