8.2/10
8.2/10

We hebben 2 artikelen besteld, en werden keurig gebeld dat 1 artikel niet meer op voorraad was.
Dit wordt als het goed is nog nageleverd.

Odette Verbiest

Correcte wijze van bestellen en de verwerking daarvan. De beloofde leveringsdatum werd perfect haalde.

Levering van het produkt in perfecte staat en binnen de gestelde termijn.

Jacinta Kriens

Alles snel en goed geleverd

Top spul..makkelijk te bestellen...snelle levering

Fam. Kin

Goeie ervaring, den ene dag een nieuwe voortent plus luifel besteld en de volgende dag al in huis

J Huizinga

Idd vandaag besteld morgen in huis

Doen wat ze beloven

Pieter Nap

Redelijk we vonden het jammer dat we eerst moesten bellen of het juiste artikel er was dit stond na een kwartier ook op de site keurig en dan een halve dag later telefoon dat de 2.0 versie er toch... Redelijk we vonden het jammer dat we eerst moesten bellen of het juiste artikel er was dit stond na een kwartier ook op de site keurig en dan een halve dag later telefoon dat de 2.0 versie er toch niet was maar de standaard en dan zou de bestelling er de volgende dag in de middag zijn dat werd later veranderd in de avond en in de late avond werd het de volgende dag in de middag hier kunnen jullie misschien niets meer aan doen maar was wel jammer je moest er zo veel voor thuis zijn we zijn wel blij met dr octavia voortent

Ieder verdient een tweede kans

Hessel Bremer

Zeer tevreden. Snelle levering, goed verpakt. Erg mooie voortent. Ook duidelijke website.

Prima website, levering!

Tobie Smits

Voortent besteld en alles netje verzorgd

Alles netjes voorelkaar

Gerrit van Pelt

Waardeloos garantiebeleid. In maart een nieuwe voortent met stokkenset gekocht. In juli breekt bij het opzetten een pinnetje van een stok, gewoon slechte las. Maar geen garantie. Ik moest een nieuwe... Waardeloos garantiebeleid. In maart een nieuwe voortent met stokkenset gekocht. In juli breekt bij het opzetten een pinnetje van een stok, gewoon slechte las. Maar geen garantie. Ik moest een nieuwe stokkenset kopen à €264! Ik heb Coppens een email hierover geschreven (en Dorema ook), maar ik krijg niet eens een reactie. Onfatsoenlijk dus... en van Dorema ook trouwens.

Garantiebeleid

Stefan Amelink

Levering van voortentluifel dorema: werd later geleverd dan bij bestellen werd aangeven. Voor niks 2x over op zitten wachten. Na contact werd duidelijk dat hij door de firma zelf niet meteen... Levering van voortentluifel dorema: werd later geleverd dan bij bestellen werd aangeven. Voor niks 2x over op zitten wachten. Na contact werd duidelijk dat hij door de firma zelf niet meteen verstuurd was, zoals wel aangeven en duidelijk op de website vermeld. Stormbandenset die aanbevolen werd past ook niet. Al met al beetje jammer.

Duidelijke website