8.2/10
8.2/10

Door het aanschaffen van een camper

Michel Peters

Eerste maal dat ik een bestelling heb geplaatst, dit is goed bevallen. Goede communicatie en snelle afhandeling.

Dave

Slechte aftersales, amper kennis van zaken, mover bij hun gekocht, duidelijk aangeven welk merk, type en bouwjaar caravan. Zelf doorgegeven dat het een M chassis is van Alko en gevraagd of ik... Slechte aftersales, amper kennis van zaken, mover bij hun gekocht, duidelijk aangeven welk merk, type en bouwjaar caravan. Zelf doorgegeven dat het een M chassis is van Alko en gevraagd of ik speciale adapter platen nodig had. De verkoper verzekerde mij van niet, alles is aanwezig in de doos. Helaas pindakaas, bij montage bleek dus dat ik wel degelijk adapter platen nodig heb en deze zijn niet standaard meegeleverd. 4 x gebeld, 7 keer doorverbonden, 3 x gewoon de verbinding verbroken. Uiteindelijk de werkplaats aan de lijn, ja nee mijnheer u heeft wel degelijk adapter platen nodig, dat krijg je met zelf montage.....Uhm ? Jullie zijn toch de experts? Adapter platen zouden op voorraad zijn, mijn vrouw is speciaal naar Best gereden en wat blijkt BPW chassis adapter platen liggen klaar? En de Alko adapter platen die hebben we niet...... Sorry maar dan houd het voor mij even op!!! Ik heb de adapter platen nu bij Obelink besteld, die vroegen aan mij bouwjaar caravan en merk, type en het chassis nummer. Adviseerde zelfs de adapter platen van Enduro (ook merk van de mover) en attendeerde dat er geen bouten en moeren bijzitten. Kijk Coppens recreatie dat is pas SERVICE ! Dat er wel eens wat fout loopt, dat kan altijd, maar hoe het dan opgelost wordt....

Zorg dat je personeel vakkundig is, zeker als er maar 1 persoon is die kennis van movers heeft en met vakantie is!!

A Staikos

Ze leken zo vriendelijk maar helaas gebrek aan professionaliteit. Ik kan de stoel niet retour doen vanwege vakantie er was iets gebroken geleverd maar stoel nog bruikbaar. Lang wachten bieden ze een... Ze leken zo vriendelijk maar helaas gebrek aan professionaliteit. Ik kan de stoel niet retour doen vanwege vakantie er was iets gebroken geleverd maar stoel nog bruikbaar. Lang wachten bieden ze een lachertje aan korting heel jammer. Voor mij een 1 ster. Omdat ik niet tevreden ben over afhandeling.
Bij bestellen had ik geen orderbevestiging ontvangen heel vreemd.

Goede prijs

Orderbevestiging sturen en sneller reageren op oplossing en eerlijke tegemoetkoming.

Jac

Makkelijk besteld, snel verstuurd.

Wout van van Dijk