8.2/10
8.2/10

R. Mijnheer

Vorige week via de website Isabella tegels besteld, deze konden niet geleverd worden naar opgehaald kreeg ik via een mail te horen, bestelling geannuleerd. Nu nog steeds mijn geld niet retour... Vorige week via de website Isabella tegels besteld, deze konden niet geleverd worden naar opgehaald kreeg ik via een mail te horen, bestelling geannuleerd. Nu nog steeds mijn geld niet retour ontvangen.

Duidelijk op de website over verzenden/ ophalen

nav onduidelijkheid over product, direct door verbonden met medewerker uit de winkel die alle informatie had

Goede ervaring. Correcte levering.

Klant lokken in webshop met mooi product en prijs. Is dan toch ineens niet meer op voorraad en wordt alternatief aan geboden. Nu een week later staat product nog steeds beschikbaar in de webshop.... Klant lokken in webshop met mooi product en prijs. Is dan toch ineens niet meer op voorraad en wordt alternatief aan geboden. Nu een week later staat product nog steeds beschikbaar in de webshop. Hou niet zo van dit soort verkooppraktijken!!!

Fam Teunissen

Goedemiddag firma Coppens
Goedemiddag firma Coppens
Ik wil jullie bedanken voor de fijne en goede service aan onze caravan. En natuurlijk Rob Rovers zonder probleem bij mij kleine dingetjes verholpen echt super ondanks de regen ging hij gewoon door.
Graag tot ziens bij ons of op de zaak bij Coppens Nog maals bedankt 👍

Groetjes fam. Teunissen

Altijd ons netjes te woord gestaan

Ingrid

Snelle verzending, goede prijs-kwaliteitverhouding van het bestelde product.

Roland Visser

Heldere site, goede levering en prijs.