8.2/10
8.2/10

Wel betaald niets geleverd omdat de voorraad op internet met winkel niet klopt.

En ook nog geen geld terug na verschillende dagen wachten :-(

Laat de voorraad op internet kloppen met de winkel. En als er niet geleverd kan worden gelijk geld terug storten

Prima. Eenvoudige procedure en snelle levering tegen goede prijs

Ruime keuze

Ans Renshoff

Een voor mij onbekend bedrijf met een hele duidelijke website (ik als digibeet kon er goed mee werken).
De producten zijn duidelijk en overzichtelijk.
De betaling en verzending ging...
De producten zijn duidelijk en overzichtelijk.
De betaling en verzending ging makkelijk en snel.
Ik vind het een TOP bedrijf

Een makkelijke en overzichtelijke website

familie Meussen

Super, goede prijs, snelle levering zoals beloofd en de mogelijkheid om dag en tijdstip van levering te bepalen.

klant staat voorop !

zo door gaan !

Bert

Snelle correcte levering,

De ervaring was goed totdat ik het pakket kreeg thuis gestuurd. Het product was niet goed verpakt er zaten scheuren in de verpakking en de jas was onbeschermd

Ruim assortiment

Andere verpakkingen omdat dure jassen alleen maar in een zak zitten en dit gaat tijdens verzending kapot

Fijne site en snelle levering. Adviespuntje ik ontvang geen bevestiging en overzicht van mijn aankoop. Deze ontvang ik biin fysiek ontvangst in de doos pas.

Goede prijs, gemakkelijke shop, duidelijke communicatie rond verzending en bezorging

Ik had een skibroek besteld, die op tijd is afgeleverd. Nu was dit helaas niet de goede maat en heb ik hem terug moeten sturen. Dat kost je wel €6,95 aan verzendkosten.

Gratis retourneren van producten