8.2/10
8.2/10

Prima , snelle levering

René

Mooie jas, zeer scherpe prijs.
Mooie jas, zeer scherpe prijs.
Jas had helaas een defect. Werd perfect opgelost. Gratis retour en er werd meteen een nieuwe jas gestuurd, hoefde niet te wachten totdat de jas bij hun binnen was. Topservice!

Zeer goede service zonder gezeur. Loes bedankt.

Zo doorgaan, ik kan deze winkel van harte aanbevelen.

Ernst

Goede aanbieding, goed gecommuniceerd, snel geleverd. Helemaal goed! Wel jammer van de retourkosten voor dat ene dingetje dat terug moest.

Tevreden, telefonisch zeer hulpvaardig

Bestaat er ook een mogelijkheid artikel(en) bij een afhaalpunt op te halen?

J. Blom

Prima!
Website werkt goed, is overzichtelijk en hebben goede aanbiedingen.

Meinze Hobo

Coppens had her verkeerde shirt gestuurd. Hierover gebeld en het werd direct opgelost. Goede shirt volgende dag ontvangen en retourlabel per mail ontvangen. Prima service

Klantvriendelijkheid aan de telefoon en gelijk met een oplossing komen. Snelle reactie.

Jeannette

Zeer goede ervaring. Ik zou hier zeker weer iets kopen.

Probleem snel opgelost. Top.
Werd snel gereageerd op e-mail.

eric van Loon

Goed eerste contact

scherpe prijs

verpakking

Pieter van der Pot

Goede ervaring

j. van der Laan

Enthousiast een Helm van Salomon gekocht. betaald, bevestiging gekregen en zelfs een track en trace code. Super! tot de volgende dag... Foutje in de voorraad, helm niet meer beschikbaar. Gebeld, of... Enthousiast een Helm van Salomon gekocht. betaald, bevestiging gekregen en zelfs een track en trace code. Super! tot de volgende dag... Foutje in de voorraad, helm niet meer beschikbaar. Gebeld, of er dan wellicht met de leverancier contact kon worden opgenomen om alsnog de helm te bestellen en te leveren. 1 week later, niets gehoord. Zelf de website nog eens bezocht, en de helm stond erop, beschikbaar en bestelbaar! Gebeld met Coppens, en vervolgens daar met 0 passie en begrip te woord gestaan. Nee meneer, dit is een foutje, de voorraad staat in de min. Nee, onze leveranciers reageren heel slecht. Ik denk niet dat we 1 helm kunnen bestellen (waarom werd dat niet meteen gezegd?) Ik kan u uw geld wel terug geven. Nee, we gaan niet meer bij bestellen, want we hebben nog heel veel helmen op voorraad.... Klopt, maar ik was op zoek naar die ene helm.... met passie klanten blij maken en de verwachtingen inlossen staat niet in het draaiboek bij coppens. Wellicht een cursus klanttevredenheid?