Kwaliteit

Nijland

Als je op zoek bent naar hoogwaardige, mooie en duurzame houten meubels, dan is Countrywood de plek waar je moet zijn. Ik ben een zeer tevreden klant en kijk ernaar uit om in de toekomst weer bij... Als je op zoek bent naar hoogwaardige, mooie en duurzame houten meubels, dan is Countrywood de plek waar je moet zijn. Ik ben een zeer tevreden klant en kijk ernaar uit om in de toekomst weer bij hen te winkelen.

Snelle en goede service

Reactie Countrywood:

Hartelijk dank meneer Nijland voor de prachtige review! We hopen dat je heel veel plezier zult hebben met je Countrywood aankoop. Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

Pieterjan

Ik heb een erg fijne ervaring bij het shoppen bij countrwood, het contact verliep soepel en snel.
De prijzen waarvoor ze hun producten aanbieden zijn helemaal geweldig!

Fijne service

Reactie Countrywood:

Hartelijk dank PieterJan voor de prachtige review! We hopen dat je heel veel plezier zult hebben met je Countrywood aankoop. Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

Dirk Bos

Goede ervaring

Reactie Countrywood:

Hartelijk dank Dirk voor de fijne review! We hopen dat je heel veel plezier zult hebben met je Countrywood aankoop. Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

Maurice

Goed bedrijf met goede communicatie. Snel geleverd. Mooi materiaal.

Opvallende sterken punten

Contact met dit bedrijf, snel antwoord op je vragen.

Reactie Countrywood:

Hartelijk dank Maurice voor de prachtige review! We hopen dat je heel veel plezier zult hebben met je Countrywood aankoop. Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

John van Oudheusden

Prima service, prima product

Opvallende sterken punten

Contact verloopt snel en vriendelijk!

Reactie Countrywood:

Hartelijk dank John voor de prachtige review! We hopen dat je heel veel plezier zult hebben met je Countrywood aankoop. Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

Karel te Lindert

Prachtige hardhouten kasten gekocht waar de buren jaloers op zijn.

Opvallende sterken punten

vriendelijk aan de telefoon en ze denken met je mee.

Marcel Bongers

Goede service en contact

Contact. Leverbetrouwbaarheid

A.G van de Wolfshaar

Correct bedrijf goed contact en vlotte reactie op ons mail verkeer.

Opvallende sterken punten

Snelle reactie en komen de afspraken na.

Wilvon Trading / Willy van Vonderen

Je aankoop doen bij Countrywood is gewoon voor 110% aan te bevelen. De keuze is enorm en de producten zijn zeer goed van kwaliteit. Prijs-kwaliteit staat bij hun hoog in het vaandel en daarbij is... Je aankoop doen bij Countrywood is gewoon voor 110% aan te bevelen. De keuze is enorm en de producten zijn zeer goed van kwaliteit. Prijs-kwaliteit staat bij hun hoog in het vaandel en daarbij is het prettig om met Countrywood zaken te doen. Ze staan altijd klaar voor de klant en zijn ook heel goed bereikbaar, althans dat is mijn ervaring. Bezoek zeker hun website, het is zeer de moeite waard en je kan er met een gerust hart je aankoop doen. Ik ben een zeer tevreden klant en dat is het allerbelangrijkste. Succes met de verkoop van uw produkten. Groetjes van klant W uit Gennep

Opvallende sterken punten

Zeer goed bereikbaar, zowel telefonisch of chat,en super kwalitietsprodukten.

Amanda den Ridder

Heel erg tevreden met de snelle service en de kwaliteit van onze nieuwe tafel en tuinhuisje!!

Snelle Service!!

Reactie Countrywood:

Bedankt voor je positieve review. Veel plezier met je nieuwe tuintafel en tuinhuisje!