Kwaliteit

Wijk

Goed geholpen

Weet ik niet

Denise

De stoelen voldoen aan onze verwachtingen en de foto's en afmetingen kwamen ook overeen. We werden netjes gebeld met de aflevergegevens.

Opvallende sterken punten

Aangeboden producten komen overeen met wat op website wordt getoond. Netjes gecommuniceerd over aflevermoment.

Ballast

Opvallende sterken punten

Gewoon goed. Dus niet speciaal.

Reactie Countrywood:

Hartelijk bedankt voor je feedback. Erg fijn om te horen dat je tevreden bent over Countrywood.nl
Veel plezier met je nieuwe zweefparasol!

Bert

Snelle levering en mooie site

Reactie Countrywood:

Bedankt voor je positieve review. Heel veel plezier met jullie hardhouten picknicktafel!

Nico Kok

Prima bedrijf , correct en snel geholpen

Communicatie

Reactie Countrywood:

Bedankt voor je beoordeling. Prettig om te horen dat je tevreden bent over de geleverde picknicktafel en onze service.
Veel plezier met jullie nieuwe picknickset!

Sandra

Afgelopen week meerdere picknicktafels aangeschaft voor bij ons op de zaak. Erg goede bereikbaarheid via de telefoon en livechat zelfs savonds laat nog reactie! Super bedrijf Countrywood.

Alles

Reactie Countrywood:

Bedankt voor de feedback. Veel plezier met jullie ronde picknicktafels.

Jan Hein van Rosmalen

(Bewerkt)

Het bestelde is niet op tijd aangekomen EN is niet volledig!!
Het bestelde is niet op tijd aangekomen EN is niet volledig!!
Aanvulling: Parasol gaat na korte tijd al verkleuren van zwart naar bruinig(2maanden). Niet de juiste parasolhoes geleverd gekregen.
Heb antwoord gekregen maar er is geen oplossing voor gevonden.

Vriendelijkheid

Judith

Zo ontzettend blij met mijn nieuwe kloostertafel voor buiten. Snelle levering en mooi resultaat??

Opvallende sterken punten

Goede kwaliteit en snelle service

Reactie Countrywood:

Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe kloostertafel. Heel veel plezier ermee!

Particulieren op

Zeer goed

Ja

Reactie Countrywood:

Vriendelijk bedankt voor je feedback. Erg fijn om te horen dat je tevreden bent over Countrywood!
Veel plezier met je nieuwe zweefparasol!