Kwaliteit

Glen van der eem

Super kwaliteit en snelle service

Opvallende sterken punten

Goede kwaliteit

Reactie Countrywood:

Goedemiddag Glen,
Bedankt voor je positieve review. Heel veel plezier gewenst met je aankoop!
Mvg,
Annemijn van Countrywood

Goede informatie

Opvallende sterken punten

Lene

Leuk speeltoestel aangeschaft bij countrywood ons zoontje kon zelf de gewenste glijbaan uitzoeken erg leuk! Wij zijn tevreden. Levering duurde precies 1 week.

Erik

Supersnelle levering en prettige communicatie.
Eerlijk en praktisch advies gekregen van Fleur via de LiveChat. Dit heeft mij doen besluiten o
Over te gaan tot aankoop!

Rasmus

Uitstekende service van de kleurstalen tot en met de levering. Wij hebben verschillende kleurstaaltjes ontvangen voor het maken van de juiste keuze voor onze nieuwe boomstamtafel. Uiteindelijk voor... Uitstekende service van de kleurstalen tot en met de levering. Wij hebben verschillende kleurstaaltjes ontvangen voor het maken van de juiste keuze voor onze nieuwe boomstamtafel. Uiteindelijk voor de kleur natural-look gekozen en de kleur op het staaltje heeft ons een goede indicatie gegeven van de daadwerkelijke kleur. Erg blij met onze nieuwe tafel.

Parasol Curacao besteld, volgende dag al geleverd. Gratis hoes ter bescherming van de zweefparasol meegeleverd gekregen.

Frans

Blij met de gekochte pipowagen mooi snel en gratis bezorging

Frank

Goed assortiment, fijne overzichtelijke website en snel geleverd.

Kees

Wij hebben bij Countrywood een hardhouten boombank aangeschaft deze werd de volgende dag al bij ons thuis geleverd en we kregen van te voren een email met daarin een tijdsidicatie.
Tevreden...
Tevreden over de snelle service van Countrywood!

Eva

3 zweefparasols besteld voor bij ons op het terras (horecagelegenheid) de volgende dag al geleverd. Erg blij mee!