Kwaliteit

Shirley

Wij zijn heel erg tevreden over de industriele tafel wat wij hebben gekocht. Tevreden over de afspraak en de super snelle levering. Wij kunnen alleen zeggen top en zullen jullie zeker verder... Wij zijn heel erg tevreden over de industriele tafel wat wij hebben gekocht. Tevreden over de afspraak en de super snelle levering. Wij kunnen alleen zeggen top en zullen jullie zeker verder aanbevelen.

Snelle levering. Goeie prijs

oldenbroek

Gewoon goed

snelle levering en afterpay

Duidelijke website, met fijne verkoopondersteuning via de live chat. Snelle levering. Tevreden over onze nieuwe parasol.

annemiek van etten

Wij hebben een prachtig mooie steigerhouten tafel voor in ons nieuwe huis gekocht , erg snel geleverd ,helemaal super zo snel , de prijs is ook helemaal top ,we zijn erg ontzettend blij mee en... Wij hebben een prachtig mooie steigerhouten tafel voor in ons nieuwe huis gekocht , erg snel geleverd ,helemaal super zo snel , de prijs is ook helemaal top ,we zijn erg ontzettend blij mee en hopen dat we nog lang mogen genieten van onze tafel en vele gezellige etentjes mogen hebben eraan.

snelle levering

Wouter

Erg tevreden over de loungeset in m'n tuin en een compliment voor de persoonlijke service.

De persoonlijke service

Randy Kuik

Goede en snelle service. Ik heb een tafel besteld, en deze kreeg ik snel bezorgd. De tafel heeft ook erg goede kwalitiet. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Opvallende sterken punten

- snelle reactie van de klantenservice
- snelle levering
- goede kwaliteit

ML

Prima tafel! Bestellen ging prima, jammer dat de gaten die geboord waren niet juist waren gedaan. Voor de rest ging de levering niet zoals gewenst. Wanneer je aangeeft bij de notities voor koerier... Prima tafel! Bestellen ging prima, jammer dat de gaten die geboord waren niet juist waren gedaan. Voor de rest ging de levering niet zoals gewenst. Wanneer je aangeeft bij de notities voor koerier dat je in de binnenstad woont, komen ze met een trailer van 13 meter. Nadat de chauffeur mij belde met de aankondiging dat hij een andere dag moest langs komen omdat het niet ging passen met een trailer van 13 meter (vrij logisch) ben ik zelf creatief geweest om hem een bepaalde locatie door te sturen waar wij de tafel vandaar wel even zouden sjouwen een stuk de binnenstad in.

Nick V.

Super tevreden over de aankoop tot aan de levering!

Edith Nijzink

Snel goed en vriendelijk

Opvallende sterken punten

Erg snel en vriendelijk geholpen door Annemijn complimentje voor haar.
M.v.g Edith Nijzink

Onze tafel is vorige week geleverd. We zijn er erg blij mee. Voldoet aan onze verwachtingen. Countrywood heeft een goede en duidelijke site. Fijn is ook dat de bestelling kosteloos geleverd werd en... Onze tafel is vorige week geleverd. We zijn er erg blij mee. Voldoet aan onze verwachtingen. Countrywood heeft een goede en duidelijke site. Fijn is ook dat de bestelling kosteloos geleverd werd en dat naar Zeeland!

Opvallende sterken punten

Snelle levering gemak van bestellen