1914 beoordelingen

1914 Reviews

Jacqueline Joustra

Zeer goed

N. Koesveld

Slechte ervaring. Bij vragen over het product krijg je antwoord van een chatbot. In mijn geval een fout antwoord. Als hij laat weten je door te verbinden met een medewerker, gebeurt er niets. Na... Slechte ervaring. Bij vragen over het product krijg je antwoord van een chatbot. In mijn geval een fout antwoord. Als hij laat weten je door te verbinden met een medewerker, gebeurt er niets. Na ontvangst van het product (toen bleek foute info) contact opgenomen per e-mail met klantenservice. Wel een reactie, maar geen antwoord op mijn vraag gekregen. Heel slechte service.

erwin erwin

Slechte communicatie willen alles online doen beter over te telefoon ben al 3 dagen bezig dat ik van de drie een tekort heb

frans van den helder

Zeer goede service had 1 ontbrekende item en werd zeer netjes kosteloos nagestuurd

Peter Tekenbroek

Goed, snel en netjes ...

Jelly Bredewold

Positief

Mirjam Zijlstra

Betty Hartmann

Sehr schnelle Lieferung, alles super.

van de Giessen

Mooi product, alleen ontbrak er een essentieel onderdeel en dat kost veel moeite om te krijgen. Jammer, voor een pakket van
€ 50,= (na 1,5 week nog geen reactie en niet bereikbaar)

Reactie Crafts & Co:

Goedemorgen, bedankt voor je feedback. Onze excuses dat we niet eerder een reactie naar je hebben gestuurd. We hebben het erg druk gehad. Onze excuses hiervoor! We hebben je eerder wel al een... Goedemorgen, bedankt voor je feedback. Onze excuses dat we niet eerder een reactie naar je hebben gestuurd. We hebben het erg druk gehad. Onze excuses hiervoor! We hebben je eerder wel al een mailtje gestuurd met de vraag of je wat meer informatie aan ons zou kunnen doorgeven betreft het missende onderdeel. We willen die graag naar je toesturen. We horen het graag van je en wensen je voor nu een fijn weekend toe . Met vriendelijke groet, Team Crafts&Co

Karin Brockmann

Makkelijk bestellen, vlotte levering!