1909 beoordelingen

1909 Reviews

Christina Gust

Correct in prijzen.snelle bediening.

Linda VT

Snelle service, goede produkten, niet duur

Eva-Lotte Neuhaus

Alles super

Nico van Deijl

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Leony Schmitz

Levert een product wat niet doet wat de omschrijving zegt

Reactie Crafts & Co:

Beste Leony Schmitz,
Vriendelijk bedankt voor het achterlaten van je review.
Wat vervelend dat het product niet doet wat de omschrijving zegt.
Kun je ons een mail sturen met uw...
Beste Leony Schmitz,
Vriendelijk bedankt voor het achterlaten van je review.
Wat vervelend dat het product niet doet wat de omschrijving zegt.
Kun je ons een mail sturen met uw ordernummer en een omschrijving wat er niet klopt zodat wij met je kunnen meekijken?
info@craftsandco.eu.
Alvast bedankt voor je medewerking.
Shrikant - Crafts and Co.

Evelyne Verhamme

Heel gemakkelijke site om bestellingen te doen.
Vlotte levering, zelfs op zaterdag leveringen.

Joyce Clerx

Prima, alleen veel uitverkocht

Erna van Zeben

Barbara

Het product laat in de middag besteld en de volgende dag al ontvangen. Dat vind ik 5 sterren waard! Echter het product was zeer teleurstellend. Ik kocht tie & dye verf, echt aan de prijs (maar bij... Het product laat in de middag besteld en de volgende dag al ontvangen. Dat vind ik 5 sterren waard! Echter het product was zeer teleurstellend. Ik kocht tie & dye verf, echt aan de prijs (maar bij C&C het voordeligst), en het was geen stuiver waard. 3 dure t shirts bij de HEMA gekocht, 60,- in totaal uitgegeven. Weggegooid geld.

Laila Thierry

Ik had een A3 licht pad gekocht. Het is heel handig voor grote projecten. Ik gebruik het voor diamondpainting en om kleurplaten te maken voor mijn kinderen. Ik ben ook heel blij met de prijs als je... Ik had een A3 licht pad gekocht. Het is heel handig voor grote projecten. Ik gebruik het voor diamondpainting en om kleurplaten te maken voor mijn kinderen. Ik ben ook heel blij met de prijs als je het bij andere winkels koopt betaal je er soms twee keer zo veel voor. Ik ben er super blij mee en raad het echt aan.