Eenvoudig te bestellen. Supersnelle levering. Goed verpakt. Het gaat om een geschenk en de inhoud is dus nog niet uitgetest. Ik kan dus alleen de bestel-en levering beoordelen
Van Rentergem K.
Beste, Ik heb de Lightpad A3goed ontvangen. Er werd naar mij een mailtje gestuurd dat het pakket ging toekomen na 15 uur , ik kreeg het al rond 10 uur in de voormiddag ! Gelukkig...Beste, Ik heb de Lightpad A3goed ontvangen. Er werd naar mij een mailtje gestuurd dat het pakket ging toekomen na 15 uur , ik kreeg het al rond 10 uur in de voormiddag ! Gelukkig was ik thuis toen de bel ging. Ik wil wel melden dat het pakket aan de voordeur stond, ik niets moest aftekenen en de chauffeur al terug in zijn bestelwagen zat toen ik de deur opendeed.... Vriendelijke groeten
I. de Poorter
Top bedrijf. Hele goede service en snelle levering. Bestellen is de volgende dag in huis.
I. de Poorter
Heel erg tevreden. Bestellen is de volgende dag in huis. Goede service en heel vriendelijk.