1911 beoordelingen

1911 Reviews

L. Bongers

Snelle en correcte afwerking van de geplaatste order. Product goed vindbaar en duidelijke omschrijving van het artikel.
Kortom: heel tevreden over Crafts & Co

Tamaïka Callewaert

Ik had een bestelling geplaatst met voordeelpakket hotfoil met a6stencils en een minc lijmpen . Deze kwamen maar niet bij mij ik heb toen crafts & co gebeld. Waarbijik een zeer vriendelijke heer aan... Ik had een bestelling geplaatst met voordeelpakket hotfoil met a6stencils en een minc lijmpen . Deze kwamen maar niet bij mij ik heb toen crafts & co gebeld. Waarbijik een zeer vriendelijke heer aan de lijn kreeg. Die vertelde dat er iets mis was gelopen met de pc ivm voordeelpaketten. Hij heeft mijn bestelling onmiddellijk handmatig ingegeven voor verzending en deze werd de volgende dag netjes afgeleverd. Hartelijk dank aan de service

bea van klaveren

Leuk bedrijf en leuke spullen om creatief bezig te zijn

J.Lasschuit

Manuela

Maurice

Goede communicatie.
En snelle levering.
Het product was goed ingepakt naar mij opgestuurd. 👍

Geke schrauwen

Super snelle levering

Bj Van der veen

Snelle levering echter de airbrush heeft een fikse probleem, hij lekt lucht, en zodoende komt er niks geen verf uit, ik denk zelf dat dit een hele grote fabricage fout is maar goed verder super... Snelle levering echter de airbrush heeft een fikse probleem, hij lekt lucht, en zodoende komt er niks geen verf uit, ik denk zelf dat dit een hele grote fabricage fout is maar goed verder super tevreden met de levering verpakking en uiterlijk

Reactie Crafts & Co:

Goedemorgen heer Van der Veen,
Vriendelijk bedankt voor uw review.
Het spijt ons ten zeerste dat u problemen ervaart met uw bestelling.
Wij willen het probleem graag voor u...
Goedemorgen heer Van der Veen,
Vriendelijk bedankt voor uw review.
Het spijt ons ten zeerste dat u problemen ervaart met uw bestelling.
Wij willen het probleem graag voor u oplossen.
Kunt u contact opnemen met ons via info@craftsandco.eu?
Shrikant
Crafts and Co.