1912 beoordelingen

1912 Reviews

Marley van de Mortel

Snelle levering, prima verpakking,

Anna

Snelle service en afhandeling.

Hardeesh Bhamra

Can't complain, service and delivery was very good. Would use this company again.

I. Zwolsman

Supersnelle levering

K van Wijk

Snelle levering, goed materiaal

B M van Andel

Het bestellen ging erg vlot. Een duidelijke website. De aflevering ging eigenlijk nog vlotter. Het pakket in prima staat ontvangen, zeer goed verpakt en ik ben voor de volle 100% tevreden.

Esther

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en werd volgens afspraak geleverd.

Elgin

Het product kwam niet de volgende dag maar dat zie ik door de vingers omdat het een feestdag was maar het was wel fijn geweest aps ergens iets vermeld stond over het schoonmaken van de airbrush bih... Het product kwam niet de volgende dag maar dat zie ik door de vingers omdat het een feestdag was maar het was wel fijn geweest aps ergens iets vermeld stond over het schoonmaken van de airbrush bih het bestellen we zijn niet allemaal professionals

Reactie Crafts & Co:

Beste,
Beste,
Bedankt voor het achterlaten van jouw feedback. Ik heb zojuist een e-mail gestuurd met hopelijk een geschikte oplossing, heb je deze ondertussen ontvangen? Zo niet, willen wij je vragen om direct te bellen met onze klantenservice zodat we voor je aan de slag kunnen.
Stefan
Crafts & Co

Wim Gertenbach college

Snelle reactie bij vragen & snelle levering!