1910 beoordelingen

1910 Reviews

Anna Zielhuis

De 1e keer. Prima

Hennie De Rooij

Naaid goed nog een beetje wennen

Oma Jo De Jeu

Kapot voetpedaal ontvangen, 5x een mail verzonden naar dit bedrijf, maar ze reageren nergens op. Geen aanrader!! Heel jammer dit!

Reactie Crafts & Co:

Goedemiddag,
heel goed dat je hierover een bericht achterlaat.
Goedemiddag,
heel goed dat je hierover een bericht achterlaat.
We hebben tot nu toe geen enkele email ontvangen van jou helaas, anders hadden we hier binnen zo'n 24 uur zeker antwoord op gegeven.
We gaan jou even een lege mail sturen waarop jij kan reageren met jouw bestelnummer, het probleem met een duidelijke foto hiervan en het batchnummer van de naaimachine, kunnen we zorgen dat je een werkend pedaal zal ontvangen.
Excuses voor het ongemak en we zien je reactie op de mail graag tegemoet.
Groeten, Isabella - Crafts & Co

Josephina Roegiers

Ik ben er zeer tevreden mee en het echt een lichtgewicht ik kan mijn naaimachine niet meer oppakken ik heb artrose daarom alleen ben ik tevreden dit naaimachine hef ik zo op

Ingrid

Snelle levering zoals beloofd de volgende dag al in huis

Patricia Schaafsma

Netjes

Annemiek van Velsen

Wat een leuke naaimachine; superlicht, heel makkelijk bedienbaar en ziet er ook nog leuk uit😇, snelle bezorging en wat zo leuk is, de naaimachine was helemaal klaar voor gebruik😃

Marianne Gritter

Tevreden

christel arts

Geen ervari g mee,snel ontvangen,waardeloos naaimachine

Reactie Crafts & Co:

Goedemorgen Christel,
vervelend te horen dat je geen goede ervaring met de naaimachine hebt.
Goedemorgen Christel,
vervelend te horen dat je geen goede ervaring met de naaimachine hebt.
Als je ons mailt op customerservice@craftsandco.eu met je bestelnummer en het probleem, kunnen we de naaimachine voor je aanmelden voor kosteloze retournering zodat je het aankoopbedrag hiervan terug kan krijgen.
We zien je mail graag tegemoet.
Groeten, Isabella - Crafts & Co