c.m Ketelaar

Anton VOs

Uitstekend en behulpzaam

Snel en behulpzaam

Bartklus

Prima communicatie en ondersteuning bij de aankoop.

Makkelijke opruilprocedure. Goeie service.

Tim

Ik bestelde een solo boiler ipv benodigde combi boiler. Bij het bellen naar de klanten service waren ze in gesprek en kon ik inspreken(niet gedaan). Toch bellen ze netjes terug of ze konden helpen... Ik bestelde een solo boiler ipv benodigde combi boiler. Bij het bellen naar de klanten service waren ze in gesprek en kon ik inspreken(niet gedaan). Toch bellen ze netjes terug of ze konden helpen hoe goed is dat! Super vriendelijke meneer met zeer veel kennis van de producten. Ronduit Top!

Klantenservice, product kennis

RK

Prima bedrijf met aantrekkelijke prijzen

Zeer snelle levering

Jasper

Na een telefoontje met een vraag over een van de producten ben ik goed geholpen (terwijl ik na sluitingstijd belde!). Uiteindelijk tot bestelling overgegaan en een paar dagen later het product... Na een telefoontje met een vraag over een van de producten ben ik goed geholpen (terwijl ik na sluitingstijd belde!). Uiteindelijk tot bestelling overgegaan en een paar dagen later het product netjes verpakt in huis. Helaas paste het gekozen product niet in de daarvoor bedoelde ruimte. Retour sturen was geen probleem en erg makkelijk.

mooi assortiment, uitstekend telefonisch bereikbaar en inhoudelijk ook behulpzaam

Marianne Bijman

Snelle bestelling en correcte nette service

Ze namen even persoonlijk contact op bij een vraag over een nabestelling. Namen de verzendkosten voor eigen rekening

Ruben Spronk

Erg positief en snelle levering. Proactieve benadering in geval bij problemen.

Communicatie