Familie Silderhuis

Zeer prettige en vakkundige bediening en service. Men neemt de tijd en is klantvriendelijk. Tevens is het installatiebedrijf vakkundig en plezierig. We hebben weer een mooie insyncerator, dank je... Zeer prettige en vakkundige bediening en service. Men neemt de tijd en is klantvriendelijk. Tevens is het installatiebedrijf vakkundig en plezierig. We hebben weer een mooie insyncerator, dank je wel.

Ervaren, en hulpvaardig.

S. Berkhout

Goede service en ondersteuning via telefoon bij aanschaf insinkerator. Eerlijk ook in mogelijkheden verzending en oprecht excuus toen er toch niets fout ging bij verzendbedrijf. Iets mis gaan kan... Goede service en ondersteuning via telefoon bij aanschaf insinkerator. Eerlijk ook in mogelijkheden verzending en oprecht excuus toen er toch niets fout ging bij verzendbedrijf. Iets mis gaan kan altijd, het is hoe je er mee omgaat als bedrijf en het komt dan neer op communicatie. Nou dat kunnen ze!

Communicatie met de klant.

Paula Jansen

In contact gekomen tijdens RAI botenshow. Alles is duidelijk uitgelegd en meteen alles op papier gezet zonder gepush, ook belangrijk. Zijn superblij ermee!

Heldere communicatie, duidelijke afspraken en het eindresultaat zijn we heel blij mee!

Michiel

Uitstekend, geen klachten

Persoonlijke en heldere communicatie

Hans van der Zanden

Alles prima op orde, maar bovendien persoonlijke aandacht van begin tot eind. Petje af!

Enthousiasme bij verkoop product
Vakkundig advies
Persoonlijke aandacht, details snel aangepakt en opgelost
Uitgebreide communicatie

Jochem

Ik heb een Quooker kraan en reservoir gekocht en laten installeren. Prima service, vlotte levering en een professionele installateur.

Leegsma

(Bewerkt)

Zeer tevreden. Sneller levering, persoonlijke benadering.
Blijkbaar de verkeerde quooker besteld, keurig omgeruild. .
We werden netjes te woord gestaan toen we niet begrepen hoe het...
Zeer tevreden. Sneller levering, persoonlijke benadering.
Blijkbaar de verkeerde quooker besteld, keurig omgeruild. .
We werden netjes te woord gestaan toen we niet begrepen hoe het installeren en monteren ging. Prima service dus.
Nu blij met de quooker flex! ??

Persoonlijke en snelle service.
Helemaal prima

Chiara

Heel erg goed! Snelle service, vriendelijk.

Communnicatie, snel

c. van boven

Goed advies, goede communicate
super snelle levering (1 dag)

mooi design, zeer goed zelf te installeren

Vincent

Positief, zou zeker CeateMyOwn aanbevelen. De aankoop en advies voor juiste kraan heeft bijgedragen aan de aanschaf.

Juist advies en meedenken met de mogelijkheden die er zijn.