Annerie

Ik heb goede ervaringen met CreateMyOwn. Ik kende de organisatie niet, maar deze kwam naar voren toen ik ontdekte dat ze de laagste prijs boden voor een prullenbak die ik zocht. Toen ik na... Ik heb goede ervaringen met CreateMyOwn. Ik kende de organisatie niet, maar deze kwam naar voren toen ik ontdekte dat ze de laagste prijs boden voor een prullenbak die ik zocht. Toen ik na anderhalve week het pakket niet had ontvangen, heb ik de organisatie gebeld. Zij hebben voor mij uitgezocht waardoor dit kwam. Het bleek dat het pakket was teruggezonden (mogelijk omdat niemand thuis was). CreateMyOwn zou het pakket vervolgens opnieuw toezenden. Op het moment dat de bestelling werd verzonden ontving ik een voicemailbericht met daarin de te verwachten dag/tijdstip. Dit vind ik een goede klantenservice!

Persoonlijk contact en bereid om een fout van anderen (postbezorger of ikzelf) op te lossen. Klasse!

Ingmar Spijkoven

Gemakkelijk te bestellen en order afhandeling helemaal top. Tegenvaller is wel dat achteraf uit de bij het product bijgesloten documentatie blijkt dat ander opties mogelijk zijn die niet op de... Gemakkelijk te bestellen en order afhandeling helemaal top. Tegenvaller is wel dat achteraf uit de bij het product bijgesloten documentatie blijkt dat ander opties mogelijk zijn die niet op de CreateMyOwn site terug te vinden zijn. Dat terwijl wij actief hebben gezocht naar juist deze opties. Concreet houd dit voor ons in dat we nogmaals geld moeten uitgeven om het naar de zin te maken en we het een en ander overhouden. Dat terwijl dit volgens mij niet had gehoeven als de inhoud op de site completer was geweest...gemiste kans!

Lidia

Duidelijke webshop, snelle verzending

Ik had een bericht achter gelaten in de berichten box en werd direct gebeld en zeer aardig te woord gestaan.

Peters

Snelle en correcte levering . Super!!

Snelle en correcte levering.

Dani

Great service

fast and good service

Jos de Haan

Snel en correct

snel en correct

Adriaan

Goede ervaring met dit bedrijf. Top service!

Hele snelle service.

Y. Zondag-Bijlsma

Prima service. Toen mijn artikel niet op voorraad was, hebben ze een uitstekende oplossing gevonden.

Goed meedenken met de klant
Persoonlijk contact

Erik Heijkants

Super advies, Super service, komen de gemaakte afspraken absoluut na. Bellen zelfs na openingtijden terug wanneer je een bericht achterlaat.

John Doe

Typisch een bedrijf dat van 9 tot 5 op werkdagen aanwezig is. Op zaterdag besteld, maandag pas antwoordt...

Keurig op tijd bezorgd.