P Poldervaart

Netjes op tijd geleverd!!!

Quookerset de goedkoopste die ik kon vinden en scheelde nog veel ook.

Lars mondelaers

Duidelijke website.
Zeer goede klanten service.

Zeer goede en vriendelijke klantenservice

Waagmeester

Heel vriendelijk, informatie uitwisseling was duidelijk en plezierig.

Sietse

Na bestelling werd onze Quooker snel bezorgd. Helaas bleek er een probleem met de Quooker maar we werden door CreateMyOwn super snel en goed geholpen, zelfs op zondag!

Goede service, snel contact en zeer klantvriendelijk.

A.M. Van der Nat

Het was onze eerste ervaring en die was prettig.

We zijn persoonlijk ontvangen en uitvoerig voorgelicht

Anky Kraaijkamp

Ik heb een Quooker gekocht die ik zou laten thuisbezorgen. Omdat er iets mis was gegaan in het magazijn konden ze niet garanderen dat ik op maandag mijn Quooker bezorgd zou krijgen. Er is toen... Ik heb een Quooker gekocht die ik zou laten thuisbezorgen. Omdat er iets mis was gegaan in het magazijn konden ze niet garanderen dat ik op maandag mijn Quooker bezorgd zou krijgen. Er is toen vanuit CreateMyOwn naar mij gebeld en ze vertelden dat ze hem zouden komen afgeven. Ik vind dit echt een super service!!!!
Dank voor alle goede zorgen! Ben er echt super blij mee

Persoonlijk, zeer servicegericht, klantvriendelijk, snel met beantwoorden van vragen

C.J.Hartman

Goede prijszetting, snelle levering en correcte telefonische afhandeling. Overzichtelijke site

Komen afspraak over retourneren en geld terugstorting echt na. Via mail houden ze je keurig op de hoogte

chantal

Bestelling Quooker 3-1 keukenkraan

Heel correcte levering.

Rijk

Snelle bezorging - perfecte after sales

Snelle bezorging van mijn quooker - daarnaast bij het afrekenen een fout gemaakt met een krotongscode. Hierbij heeft de medewerker direct op dezelfde dag nog de korting overgeboekt naar mijn... Snelle bezorging van mijn quooker - daarnaast bij het afrekenen een fout gemaakt met een krotongscode. Hierbij heeft de medewerker direct op dezelfde dag nog de korting overgeboekt naar mijn rekening. Perfect dus!