Ik ben tevreden over de dienstverlening van Credifin, met name het traject richting de rechtbank. Wel had ik wat meer ondersteuning verwacht bij het geven van antwoorden naar de tegenpartij. Nu... Ik ben tevreden over de dienstverlening van Credifin, met name het traject richting de rechtbank. Wel had ik wat meer ondersteuning verwacht bij het geven van antwoorden naar de tegenpartij. Nu moesten wij zelf vaak de tekst aanleveren.

Ik ben erg tevreden met het resultaat en met de manier van werken. Toen ik belde over het feit dat ik een betaling had ontvangen vond ik de medewerker die ik toen sprak bekwaam en professioneel,... Ik ben erg tevreden met het resultaat en met de manier van werken. Toen ik belde over het feit dat ik een betaling had ontvangen vond ik de medewerker die ik toen sprak bekwaam en professioneel, maar wel enigszins onverschillig. Dat is dan ook mijn enige minpuntje.

Prettige ervaring met Credifin. Was mijn eerste keer dat ik een incasso heb moeten inschakelen. De medewerkers waren zo aardig mij eea toe te lichten zowel telefonisch als per mail. Ik had een zeer... Prettige ervaring met Credifin. Was mijn eerste keer dat ik een incasso heb moeten inschakelen. De medewerkers waren zo aardig mij eea toe te lichten zowel telefonisch als per mail. Ik had een zeer onwelwillende klant maar door de inspanningen van Credifin is hij toch uiteindelijk over de brug gekomen.

Steven

Top bedrijf, handelen alles snel en netjes af.

Zeer tevreden met de dienstverlening.

Inmiddels enkele keren gebruik gemaakt van de diensten van Credifin.
Tot op heden telkens met een goed eindresultaat, waarbij de openstaande vorderingen zijn voldaan.

Het digitaal kunnen volgen van de stappen in het incassoproces is handig.
Het digitaal kunnen volgen van de stappen in het incassoproces is handig.
Het bedrijf denkt mee in de juiste oplossing op het juiste moment en probeert je te behouden voor het maken van onnodige kosten.

Zeer professioneel, efficiënt, klantvriendelijk!

Almere Nieuws

Credifin Nederland zet zich voor clienten voor de volle honderd procent in om dossiers met een goed resultaat te kunnen afronden. Snelheid en professionaliteit zijj twee kenmerken die wij zeker bij... Credifin Nederland zet zich voor clienten voor de volle honderd procent in om dossiers met een goed resultaat te kunnen afronden. Snelheid en professionaliteit zijj twee kenmerken die wij zeker bij Credifin Nederland vinden passen.

the StitchVlaardingen

Voor een 2e keer dit bureau ingeschakeld. Evenals vorige keer bevredigend resultaat binnen korte tijd incl. persoonlijk op de hoogte gehouden worden door het bedrijf