Credion

Hoe tevreden bent u over het geheel van de dienstverlening?
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?
9.6/10

Edwin Smit / Telefoonaanname BV

Professioneel en ondersteunend

Welke twee tips zou u Credion mee willen geven teneinde haar dienstverlening verder te verbeteren?

Ik kan het niet verzinnen, ben zeer tevreden.

Eijbrink Beheer B.V

Caribbean Swing

Helemaal top! Liesbeth Fong is geweldig.

Geen.

AVN Groep BV Fransen Holding

Goed en keurig advies mensen die zich inzetten voor de ondernemer

Eigenlijk dik en dubbel tevreden

Boerderijcamping en kamers De Beek

Daar waar onze bank (het banksysteem) ons niet kon helpen aan een financiering voor Zonnepanelen nam Richard Buitink wel de moeite om met ons aan tafel te gaan zitten en een financierder te zoeken... Daar waar onze bank (het banksysteem) ons niet kon helpen aan een financiering voor Zonnepanelen nam Richard Buitink wel de moeite om met ons aan tafel te gaan zitten en een financierder te zoeken met goed resultaat. Waarvoor dank!

Geen tips

AMPA Beheermaatschappij B.V.

Ons contactpersoon (Richard) is uiterst betrouwbaar, luisterend oor, betrokken, en zeer vakkundig.

Ga zo door.

Jan de Lange

Onze adviseur was duidelijk, zakelijk,maar ook een innemend persoon.Credion in het algemeen,correct op alle fronten.

Ik zou het niet weten.ging gewoon super!!

vof damsteegt

Jacare

Doeltreffend en transparant

RUMO Beheer BV

Fijn om mee samen te werken en goed advies