Credion

Hoe tevreden bent u over het geheel van de dienstverlening?
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?
9.6/10

ADautoservice

Correct, hartelijk, kennis van zaken

Welke twee tips zou u Credion mee willen geven teneinde haar dienstverlening verder te verbeteren?

Vooral op deze manier doorgaan

Qlick-Technofloor BV

Snelle service, goed contact en perfecte deals

geen idee

De Perenhoeve

Correct to the point
Kordaat proactief
Geïnteresseerd

Dat weet ik even niet

Loyaalzorg Limburg

Waar deuren dicht bleven, maakte Credion ze open. Marcel heeft mij ontzettend goed geholpen en geadviseerd. Het persoonlijk contact en de gedrevenheid gaf 100% vertrouwen in het proces. Dankzij... Waar deuren dicht bleven, maakte Credion ze open. Marcel heeft mij ontzettend goed geholpen en geadviseerd. Het persoonlijk contact en de gedrevenheid gaf 100% vertrouwen in het proces. Dankzij Marcel heb ik mijn zakelijke dromen waar kunnen maken.

Ik heb geen aan of opmerkingen.

Anbergen technical service

Super!

Niks, Reinier heeft me overal bij geholpen en ben erg tevreden.

Metalis BV

Kundig, korte lijnen, praktisch en overzichtelijk

Laat de financierder financieren en hem/haar het beste voorstel maken. En hier kritische vragen over stellen ipv voorkauwen voor de financierder.

bekhuis Vastgoed b.v.

Positief.

Geen aanvullende tips.

Keurslagerij Goossen

De adviseur was duidelijk, gaf inzicht in de mogelijkheden en adviseerde welke opties de meeste kans van slagen had. De aanvraag en afhandeling verliep vlot.

Geef duidelijk aan wat de kosten zijn. Hier moest ik op aandringen om dit te weten te komen.
Verder geen tips

Tomba Uitvaartkisten

Super goed geholpen door Richard. Hij heeft alles uit de kast gehaald om onze gecompliceerde aanvraag te doen slagen.