Credion

Hoe tevreden bent u over het geheel van de dienstverlening?
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?
9.6/10

Vleeschmeester

Uitstekend!

Welke twee tips zou u Credion mee willen geven teneinde haar dienstverlening verder te verbeteren?

nvt

MBG Huiskes

Professioneel, direct bereikbaar. Goede opvolging!

E Ercan

Directe contact, duidelijke dienstverlening

Kors broer

Henry is een topper

Geen verbetering

Nieuw Zicht

Vriendelijk, positief, professioneel en vertrouwenwekkend

Patisserie Destina

Professioneel en betrokken.

Nvt

Arthur den Hamer / Sportinstituut Schiedam

Dankzij Credion hebben wij de financiering van ons bedrijfspand rond gekregen. We zijn zeer goed en prettig geholpen door Dick de Jong van Credion Drechtsteden en Zeeland.

Geen idee

Klimbos Overijssel

Reinier heeft echt alles op alles gezet om de financiering rond te krijgen. Ook na onverwachte wijziging van plannen was de financiering nooit een probleem.

Strago Wood Design

Heel aangenaam, betrokken en meedenkend!

Ik zou niet weten,voor mijn gevoel verliep alles heel soepel en professioneel!

MENN Huuske

Afhandeling verliep moeizaam