Credion

Hoe tevreden bent u over het geheel van de dienstverlening?
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?
9.6/10

Kevin en Jill van der Zanden

Wij hebben ons erg op ons gemak gevoeld, niet iemand die in pak ons komt vertellen hoe alles werkt maar gewoon gezellig en alles duidelijk uitleggen.

Welke twee tips zou u Credion mee willen geven teneinde haar dienstverlening verder te verbeteren?

Ik heb geen tips

Koning Installatietechniek

Plezierig

Spark OG BV

Prettig, deskundig en met resultaat

initieel situatie nog scherper inschatten

Marc

Duidelijke en eerlijke communicatie. Goed advies.

Nog bekender worden zodat meer mensen kunnen profiteren van dit prettige bedrijf

O-Design BV

Prettig en snel geregeld

4goodz B.V.

Gedegen contact en bij vakantie prima overgenomen door collega

TheBase-gym

Een zeer prettige ervaring, als je vragen had kreeg je daar eigenlijk gelijk wel antwoord op. De communicatie verliep heel goed en duidelijk.

Na mijn eigen ervaring zou ik zeggen behouden en bestendigen

Bookies KM BV

Zeer goed. Kevin heeft mij heel goed begeleid bij het traject met de overname.

vooral zo doorgaan.

M. Mansour t'Jagertje

Korrekt, deskundig, vlot en goede dienstverlening

evt

Jann Hendrickx