Credion

Hoe tevreden bent u over het geheel van de dienstverlening?
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?
9.6/10

Lydia lingerie advies

Heel fijn gesprek en ook in voor mij begrijpelijke taal. Voelde mij op mij gemak

Welke twee tips zou u Credion mee willen geven teneinde haar dienstverlening verder te verbeteren?

Alles was duidelijk. Als dan toch iets moet benoemen is het het geluid tijdens het gesprek. Het viel soms weg.

Th Vreeker

blijf zo doorgaan

Jos Mannaart/Ecosale

Zeer kundig en accuraat. Top service

Geen idee, ik ben 100% tevreden

Elk Advies

De zorgen rondom de financieringsaanvraag worden weggenomen en we ontvingen een erg scherp aanbod voor de gewenste financiering. Goed gevoel

x

Tegeltotaalprojecten bv

Erg duidelijk

geen tips

a. de vries

De adviseur heeft een goede en passende oplossing gevonden.

Ten Thije

Laagdrempelig, tweede adviseur gehad. 2x goed en vriendelijk contact gehad.

Klantenkorting. Nu bij tweede aanvraag, heb ik de vraag of het eerste advies wel de beste was, maar als klant ben ik 100% afhankelijk van de inzet, motivatie en beste advies van de adviseur, immers... Klantenkorting. Nu bij tweede aanvraag, heb ik de vraag of het eerste advies wel de beste was, maar als klant ben ik 100% afhankelijk van de inzet, motivatie en beste advies van de adviseur, immers kan ik geen overwogen vergelijk maken. Dat maakt het wel ondoorzichtelijk..

OTB

Super! Deskundige dienstverlening

Machinefabriek Krimpen

Goed contact, prettig geholpen en geregeld.

geen idee

Personal Motion

Een directe en persoonlijke aanpak. Eerlijk en duidelijk in de mogelijkheden en goed service en klantgerichtheid.

Blijf presteren op dit niveau en niet verslappen ;)