Credion

Hoe tevreden bent u over het geheel van de dienstverlening?
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?
9.6/10

Zorgboerderij ‘Onze Missie’

Zeer goede begeleiding

Welke twee tips zou u Credion mee willen geven teneinde haar dienstverlening verder te verbeteren?

Nvt

R Pennenburg

Super

Ik hoop dat ze gewoon zo blijven zo als ze nu zijn en niet zoal de banken van tegenwoordig

HKMetaal BV

Geen verdere tips

Riam Dordrecht BV

Goede en degelijke informatie verstrekt en snel afgehandeld

Ga zo door

Porto Pino Ristorante

Geweldig top uitstekend!!!

n.v.t.

Bestbouw Haastrecht B.V.

Goede ervaring met een advies op maat.

van londen montage

Duidelijk en alles bespreekbaar

kom iets dichterbij

Van der Ploeg

Prima ervaring. Meedenken. Snel handelen.

nooteboom trading

op dit moment geen

Up-stage B.V.

Ik heb het gehele traject wat ik met dhr. Dings heb doorlopen als enorm positief en geduldig ervaren.

Geen commentaar