Broeders

Ze belde nog netjes na om iets te leggen en toe te lichten.

Sin Tan

Veel hulp bij het zoeken en boeken, wel duurt het enige (3) telefoon-gesprekken voordat al onze vragen zijn beantwoord en alle informatie is geleverd

Arnold Staal

Prima ervaring, snelle reactie met een snelle offerte. Jammer dat het vastleggen van vliegtuigstoelen nog niet kan.

R. Mulder

Heel prettig

Leen

Veel moeite gekost via email en telefonisch om cruisespecialist duidelijk te maken welke cruise ik bedoelde, een schip wat ik met grote letters niet wilde boeken werd aanbevolen.
Steeds weer...
Steeds weer andere personen kreeg ik e-mails van, er wordt niet goed gelezen en gecommuniceerd, telkens alles weer opnieuw uitleggen.
Lange wachttijden aan de telefoon met onzinnige verklaringen dat het nu druk is, op de vraag wanneer ik dan wel het beste kan bellen werd er gezegd dat het altijd druk is.
Wordt overspoeld met internet reclame.

Geachte heer,
Geachte heer,
Bedankt voor uw review, het spijt ons dat u niet tevreden bent over de gang van zaken. Met de gegevens uit de review kunnen we helaas uw boeking niet terugvinden, daarom kunnen we geen telefonisch contact met u opnemen hierover. Het is mogelijk om ons een terugbelverzoek naar ons te sturen en dan staan we u vanzelfsprekend graag te woord en zijn we u graag van dienst bij de eventuele verdere voorbereiding van uw cruisereis.
Hartelijke groet,
Team Cruisewinkel.nl

Danny Heere

Een goed en duidelijk boekingssysteem, met veel mooie reizen.

Jorgen Zegers

Tot nu toe geweldig!

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat alles tot nu toe geweldig is verlopen. Wij hopen dat uw Caribbean cruise net zo fantastisch zal zijn!
Met vriendelijke groet,...

W

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen dat u een fantastische cruise tegemoet gaat!

Sophia Geertsma

Medewerkers denken goed mee

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn dat u heeft ervaren dat onze medewerkers goed met u meedenken. Wij wensen u een prachtige cruise toe in het bijzondere Azië!
Met vriendelijke groet,...