Het is zo als we gewent zijn

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw mooie recensie!

Petra van Leeuwen

Alles is volgens mij goed gegaan. Wij namen de tijd en daarom was het wel storend dat er een tijdslimiet was. Wat betreft de aanbeveling: dat weten we pas na onze reis.

Beste Petra van Leeuwen,
Beste Petra van Leeuwen,
Hartelijk dank voor uw beoordeling! We snappen dat u het als storend heeft ervaren dat er een tijdslimiet was, vaak komt dit omdat er met opties wordt gewerkt; hierbij kunnen we een bepaalde prijs tijdelijk voor u vasthouden.
Wij wensen u veel plezier toe op uw cruise!

Francis Bieshaar-van Veen

Het contact was goed, alleen mijn vraag om een parkeerplaats is nog steeds niet beantwoord, zou gebeuren bij eerste betaling maar nog niet gebeurd. Voor de rest is alles naar wens

Goedendag Francis Bieshaar-van Veen,
Goedendag Francis Bieshaar-van Veen,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Excuses dat u zo lang heeft moeten wachten op antwoord op uw vraag. Wij hopen dat u inmiddels helemaal tevreden bent en kunt genieten van de voorpret op uw cruise!

JCP de Haas

Duidelijk en zeer overzichtelijk!

Beste JCP de Haas,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

Erik. S

Zeer tevreden over jullie website. Overzichtelijk goede filter opties en snel. Echt goed!

Beste Erik,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Heel erg fijn om te horen dat onze website helemaal naar tevredenheid heeft gewerkt!

Janvanbijsteren

Goede services

Eduard Rijnshoeven

Cruise travel is voor ons een uitstekend bedrijf met meer dat uitstekend personeel het personeel denkt met je mee dan kan je niets vergeten

Beste Eduard Rijnshoeven,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en complimenten! Wij wensen u veel plezier toe op uw cruise.

Margreet Hogetoorn

We hebben vaker geboekt bij Cruise Travel. Dat betekent dat we heel tevreden zijn. Je wordt vriendelijk geholpen en heb je vragen dan staat men ook voor je klaar.

Z. KRUIJT

Wij zijn heel goed geholpen door uw medewerker bij het boeken van de cruise.

Beste Z. Kruijt,
Hartelijk dank voor uw mooie review!