De Looff

Erg goed en vriendelijk afgehandeld

S. Goorhuis

Geweldige service

Marcel Schaaphok

Prima website, vriendelijke medewerkers

Benk

Correct en zorgvuldig

Th.Neep

Zeer slecht telefonisch bereikbaar. Cruiseprijs hoger dan op site staat aangegeven. Adviseur Marcel Barkmeyer vriendelijk en vakkundig.

Reactie Cruise Travel:

Geachte heer,
Wij willen u hartelijk bedanken voor de tijd en moeite die u genomen heeft om uw bevindingen aan ons kenbaar te maken. Uw beoordeling zal worden gebruikt voor het optimaliseren van onze service.
Het spijt ons dat het aanbod dat u heeft gezien op onze website niet meer beschikbaar was. Wij trachten alle prijzen juist weer te geven op onze website alsook alle bijbehorende informatie. Onze medewerkers trachten iedere aanpassing die er is zo volledig, snel en correct mogelijk in de systemen te verwerken. Helaas is het niet altijd mogelijk om fouten te voorkomen, aangezien er meer dan 4.000 cruises worden aangeboden.
Onze statistieken wijzen uit dat de wachttijden aan de telefoon sterk gereduceerd zijn door de recente uitbreiding van ons serviceteam. Dit blijft een punt van aandacht voor ons.
Wij wensen u veel plezier bij de verdere voorbereiding van uw cruisereis!
Uw Cruise Travel Team

MARTIENE van der Linden

De incheckprocedure kan en mag wel wat efficiënter, ook bij last minute boeking. Heel vervelend dat er bij een tweede hut een nieuwe boeking gemaakt moet worden, zou duidelijker zijn in een boeking,... De incheckprocedure kan en mag wel wat efficiënter, ook bij last minute boeking. Heel vervelend dat er bij een tweede hut een nieuwe boeking gemaakt moet worden, zou duidelijker zijn in een boeking, zo ook met de incheck hiervan. Scheelt een hoop gedoe en ergenis, boordkaart werkte niet,3 dagen aan boord aan het tobben geweest om de boel goed op orde te krijgen, zonde van de, in onze situatie, kostbare tijd met een partner die ongeneeslijk ziek is.....komt nog bij dat het schip Vol is, dus iedere keer lange wachtrijen bij de receptie, daardoor restaurants vol, weer wachten, alles in rekening gebracht ondanks een drankpakket bijgeboekt, weer naar die receptie om de boel geregeld te krijgen.Dit alles had dus beter doorgevoerd / gecommuniceerd moeten worden door Cruise Travel. Verder een mooie reis ervaren

Martin van Walsum

Ik heb in mijn leven 48 cruises gemaakt, waarvan 46 cruises die ik bij Cruise Travel heb geboekt. Ik ben dus een trouwe klant van Cruise Travel.

Reactie Cruise Travel:

Geachte heer,
Bedankt voor uw mooie review!
46 Geboekte cruises via Cruise Travel. Wij zijn zeer blij met u als vaste klant.
Hartelijke groet,
Uw Cruise Travel Team

Paul

Dit is de derde en later dit jaar vierde cruise via Cruise Travel. Altijd goed geregeld.