Ton Helwes

Telefonisch niet te doen ! Extreem lange wachttijd. Geen excuses geven omdat het zo druk is , gewoon een paar extra mensen erbij halen , verdient zichzelf terug . Online geboekt , ging goed!

An

Prima informatie op de site maar telefonisch niet makkelijk bereikbaar. 45 minuten op een medewerker gewacht. Uiteindelijk maar opgehangen en online geboekt.

Jan Mennen

Wij hebben meerdere keren via cruise travel geboekt en alles is weer prima en vlot verlopen.

M.Maas

Online boeken ging makkelijk. Daarna telefoon van een vriendelijke medewerker. Prima.

M. Cohen

Prima informatie op de site maar telefonisch niet makkelijk bereikbaar. 35 minuten op een medewerker moeten wachten.

J v d Plas

Ietwat rommelige boeking

F.Fidrichs

Feitelijk altijd goed en terzake kundig geholpen. De wacht tijd aan de telefoon is vaak te lang, maar heeft mogelijk een geldige reden.

Monique Schouten

Vriendelijke en deskundig personeel. Ik heb al 11 cruises geboekt bij Cruistravel.

Hendriks

Wachttijd bij telefoneren ongelooflijk lang. Dan maar offerte aanvraag invullen. Word je bij zoveelste lijst eruit gegooid omdat het te lang duurt. Pfhhhh. Dan maar mailtje met verzoek tot contact.... Wachttijd bij telefoneren ongelooflijk lang. Dan maar offerte aanvraag invullen. Word je bij zoveelste lijst eruit gegooid omdat het te lang duurt. Pfhhhh. Dan maar mailtje met verzoek tot contact. Ik denk dat ze voldoende klanten hebben want ho maar...Nothing

Reactie Cruise Travel:

Geachte heer, mevrouw,
Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent over de tijd dat u aan de telefoon gewacht heeft.
Momenteel ervaren wij een grote belangstelling voor cruisereizen waardoor de...
Geachte heer, mevrouw,
Momenteel ervaren wij een grote belangstelling voor cruisereizen waardoor de afhandeltijd van de aanvragen meer tijd in beslag neemt dan idealiter het geval zou zijn. Tevens kan de wachttijd aan de telefoon op piekmomenten oplopen. Onze enthousiaste medewerkers werken intensief om al onze klanten zo correct en snel mogelijk te behandelen.
Het spijt ons dat u zich hier aan geƫrgerd heeft en zich niet klantvriendelijk behandeld voelt.
Al onze klanten zijn erg belangrijk voor ons. De aanvragen die wij per e-mail en telefoon ontvangen, zullen wij met aandacht en op volgorde van binnenkomst behandelen. We zijn u graag van dienst bij het boeken van de door u geplande cruisereis. We ontvangen dan graag informatie over de gewenste cruise, uw specifieke wensen en gegevens zodat we voor u een passende offerte kunnen maken.
de Cruisespecialisten van Cruise Travel

Aad Janssen

Voor de vierde keer een cruise geboekt bij Cruise Travel. Omdat wij in Ermelo wonen is dat de eerste drie keer naar volle tevredenheid persoonlijk gedaan op de toenmalige kantoren in Ermelo resp.... Voor de vierde keer een cruise geboekt bij Cruise Travel. Omdat wij in Ermelo wonen is dat de eerste drie keer naar volle tevredenheid persoonlijk gedaan op de toenmalige kantoren in Ermelo resp. Putten. Omdat Cruise Travel nu in Amsterdam gevestigd is, is dat de vierde keer telefonisch gebeurd. De eerste poging hebben wij gestaakt na ongeveer een uur in de wacht te hebben gestaan. De tweede poging hebben we direct na opening van het kantoor gedaan en kregen we na korte tijd contact. Kennelijk was het wat vroeg; de contactpersoon leek wat korzelig en nog niet helemaal wakker. Uiteindelijk toch de boeking rond gekregen.
Op de nota bij de bevestiging was helaas een verkeerde postcode ingevuld terwijl in onze account de goede code is vermeld. Op de nota wordt gevraagd bij betaling een factuurnummer te vermelden dat nergens is aangeven. We hebben het boekingsnummer maar gebruikt.
Het lijken misschien kleinigheden maar daarom niet minder irritant. Na alle eerder goede ervaringen hebben wij aan deze telefonische boeking een vervelend gevoel overgehouden.

Reactie Cruise Travel:

Geachte heer Janssen,
Bedankt voor uw boeking en review.
Het spijt ons oprecht om te lezen dat u het boekingsproces niet positief ervaren heeft.
Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent...
Geachte heer Janssen,
Bedankt voor uw boeking en review.
Al onze klanten zijn erg belangrijk voor ons. Wij danken u voor uw opmerkingen en zullen deze ter lering en verbetering opnemen.
Wij wensen u veel plezier bij de voorbereiding van uw cruisereis. Mocht u hier vragen over hebben dan vernemen wij dit graag en zijn we u graag van dienst.
de Cruisespecialisten van Cruise Travel